The Crown: Σε αναμμένα κάρβουνα το Παλάτι για τον πέμπτο κύκλο της σειράς

27.09.2022
The Crown: Σε αναμμένα κάρβουνα το Παλάτι για τον πέμπτο κύκλο της σειράς
Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ φέρονται να ανησυχούν αρκετά για την επερχόμενη σεζόν του The Crown που θα παρουσιάσει τον «πόλεμο» μεταξύ του τότε πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Diana. Η Telegraph αναφέρει ότι το παλάτι «κινητοποιείται για να προστατεύσει» τη φήμη του Καρόλου πριν από τη σεζόν και σημειώνει ότι το timing «δεν θα μπορούσε να ήταν χειρότερο» με τη σειρά να έρχεται μόλις δύο μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Aνώτερη βασιλική πηγή είπε στην Telegraph το Σαββατοκύριακο ότι το The Crown είναι «ένα δράμα και όχι ντοκιμαντέρ», ενώ ένας φίλος του βασιλιά χαρακτήρισε τη σειρά «εκμεταλλευτική» και είπε ότι το Netflix δεν έχει «κανένα ενδοιασμό σχετικά με τη φήμη των ανθρώπων», προσθέτοντας «Αυτό που ξεχνούν οι άνθρωποι είναι ότι υπάρχουν αληθινά ανθρώπινα όντα και πραγματικές ζωές στην καρδιά αυτού του θέματος».

Μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, το Netflix αποφάσισε να μην καθυστερήσει τελικά την κυκλοφορία της 5ης σεζόν η οποία θα καλύψει το 1992- μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά για τη βασίλισσα όταν διαλύθηκαν οι γάμοι του πρίγκιπα Καρόλου και του πρίγκιπα Andrew και η πριγκίπισσα Άννα χώρισε από τον τότε σύζυγό της Mark Phillips. Επιπλέον, τόσο η συνέντευξη στο Panorama της πριγκίπισσας Diana (η οποία ελήφθη με ανήθικο τρόπο) όσο και η συνέντευξη του πρίγκιπα Καρόλου όπου παραδέχτηκε ότι απατούσε, θα συμπεριληφθούν στη σειρά.

Ιδού το νέο κλιπ από το The Crown που έχει βάλει τους πάντες σε αναμμένα κάρβουνα:

Meghan - Diana: 3 εντυπωσιακά κοινά σημεία στις πρώτες συνεντεύξεις τους μετά την αποχώρηση από τα βασιλικά καθήκοντα

Σύμφωνα με πηγή της Telegraph, «Οι τηλεθεατές θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες να συγκρίνουν τους πραγματικούς ανθρώπους με τη μυθοπλασία που βλέπουν στο The Crown. Στο παρελθόν δεν λάμβαναν τόσο μεγάλη κάλυψη, οπότε με αυτή την έννοια ήταν πιο δύσκολο για τους ανθρώπους να συγκρίνουν και να αντιπαραβάλλουν το δράμα με την πραγματικότητα».

Το The Crown έρχεται στις 9 Νοεμβρίου και τον πρίγκιπα Κάρολο υποδύεται ο Dominic West, ενώ η Elizabeth Debicki αναλαμβάνει τον ρόλο της πριγκίπισσας Diana.