Τι λέει ο Δημήτρης Σκουλός για το φετινό GNTM, τη Βίκυ Καγιά και τη Σοφία Χατζηπαντελή

27.09.2022
Τι λέει ο Δημήτρης Σκουλός για το φετινό GNTM, τη Βίκυ Καγιά και τη Σοφία Χατζηπαντελή
Καλεσμένος στην εκπομπή Το Πρωινό μας του ΣΚΑΪ εμφανίστηκε σήμερα ο Δημήτρης Σκουλός και, μεταξύ άλλων, η συζήτηση με τη Φαίη Σκορδά έφτασε, εύλογα και στο GNTM και τα όσα ειπώθηκαν έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Έπειτα από τέσσερις σεζόν, ο Δημήτρης Σκουλός -όπως και ο Άγγελος Μπράτης, για την ιστορία- δεν βρίσκονται στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μοντέλων του STAR.

Ο γνωστός φωτογράφος ρωτήθηκε ανοιχτά από τη Φαίη Σκορδά γιατί δεν είναι φέτος στην ομάδα και εκείνος απάντησε ότι "μάλλον θα έπρεπε να ρωτήσει άλλους γι' αυτό". Ο Σκουλός εξήγησε ότι τον ενημέρωσαν από την παραγωγή ότι δεν θα ήταν φέτος και ο ίδιος στεναχωρήθηκε πολύ στην αρχή. "Ειδικά τις πρώτες μέρες στεναχωρήθηκα πολύ και έκανα την αυτοκριτική μου και σκέφτηκα τι μπορεί να έκανα λάθος, όμως στο τέλος κατάλαβα ότι δεν είχε συμβεί κάτι τέτοιο". Εφόσον δεν υπήρξε φωτογράφος στην επιτροπή, δεν ήταν δικό του θέμα. "Απλά ήθελαν κάτι άλλο".

Βλέπει φέτος GNTM ο Δημήτρης Σκουλός;

"Έχω δει κάποια επεισόδια, ναι, και μπορώ να πω ότι μου φαίνεται λίγο διαφορετικό από αυτά που κάναμε εμείς. Εμείς κάναμε ένα σόου μόδας με στοιχεία ριάλιτι γιατί είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν και έτσι πρέπει να είναι, τώρα, αυτό που είδα είναι ένα ριάλιτι με στοιχεία μόδας" είπε αρχικά ο Δημήτρης Σκουλός, ο οποίος επαναλάμβανε ξανά και ξανά την εξής γεμάτη νόημα ατάκα: "Άλλο να μιλάς για τη μόδα και άλλο να δουλεύεις στη μόδα".

Είχε και για τη Σοφία Χατζηπαντελή να πει κάτι ο φωτογράφος: "Η κοπέλα είναι κάρακτερ, δεν είναι μοντέλο. Δεν έχει το ύψος, δεν μπορεί να κάνει πασαρέλα. Έχει κάνει πράγματα λόγω της ιδιαιτερότητας των φρυδιών της, και ναι, είναι μοντέλο αλλά σε άλλη κατηγορία", είπε ο Δημήτρης Σκουλός τονίζοντας ότι παρά την προσπάθεια για diversity η αλήθεια είναι ότι οι πελάτες διαλέγουν πιο mainstream. "Τα μοντέλα μόδας έχουν κάποια στάνταρ, σε κιλά και ύψος. Το 99,9% των πελατών θέλει μοντέλα με τον κλασικό όρο του μοντέλου", συνέχισε ο φωτογράφος ο οποίος συμφώνησε με τη Φαίη Σκορδά ότι στη θεωρία είναι αλλιώς αλλά όταν φτάνουμε στην πράξη αλλάζουν τα πράγαμτα, τονίζοντας ακόμη μια φορά πως "Άλλο να μιλάς για τη μόδα και άλλο να δουλεύεις στη μόδα".

Η συζήτηση πήγε, εύλογα και στη Βίκυ Καγιά με την παρουσιάστρια να θέλει να μάθει για τη σχέση που είχαν μεταξύ τους. "Υπήρχε ένας επαγγελματικός σεβασμός γι’ αυτό που κάνει ο καθένας και μέχρι εκεί. Τι ρωτάς, αν ήμασταν φίλοι; Όχι. Δεν ήμασταν φίλοι και ούτε πρόκειται να γίνουμε ποτέ", είπε ξεκάθαρα ο Δημήτρης Σκουλός έχοντας στο πλευρό του και την Έλενα Χριστοπούλου που συμφωνούσε επίσης μαζί του.

Και βέβαια, η φαρμακερή ατάκα "Άλλο να μιλάς για τη μόδα και άλλο να δουλεύεις στη μόδα", ήρθε ξανά, όλο νόημα, προς πάσα (ή μήπως όχι;) κατεύνθυνση...