Στα πατώματα η Σοφία Χατζηπαντελή λίγο πριν συναντήσει τον "σύζυγό" της στο Παρίσι

28.09.2022
Στα πατώματα η Σοφία Χατζηπαντελή λίγο πριν συναντήσει τον "σύζυγό" της στο Παρίσι
Σε πρόσωπο των ημερών εξελίσσεται τελικά η Σοφία Χατζηπαντελή της οποίας η έντονη προσωπικότητα ίσως και να "καπελώνει" τη δυναμική Βίκυ Καγιά -και αυτό δεν το αναφέρουμε με την κακή έννοια.

Κάτι σε ροντέο θυμίζει το πλατό των auditions του φετινού GNTM με πρωταγωνίστρια, τις περισσότερες φορές, την πληθωρική σε εκφράσεις και χειρονομίες guest κριτή του σόου (γιατί ναι, ήταν από την αρχή γνωστό ότι η Σοφία Χατζηπαντελή θα συμμετάσχει σε αυτό μόνο το κομμάτι της διαδικασίας και δεν προκύπτει από πουθενά ότι "τη διώχνουν κακήν κακώς" όπως αναφέρεται σε διάφορα δημοσιεύματα).

Η Σοφία Χατζηπαντελή μιλάει μια χαρά ελληνικά, όμως, όπως είναι φυσικό, υπάρχουν φορές που πράγματα της ξεφεύγουν τόσο ως λέξεις αυτές καθαυτές, όσο ως γενικότερα νοήματα, γεγονός που προκαλεί παρανοήσεις και εντάσεις.

Αφορμές δίνονται διαρκώς και η μία "σύρραξη" διαδέχεται την άλλη. Φυσικά, όπως μπορεί ο καθένας να αντιληφθεί, καθότι το σόου είναι, επί της ουσίας, ένα ριάλιτι, τέτοιες συρράξεις κάνουν τους υπεύθυνους να "τρίβουν τα χέρια τους", όμως φαίνεται ότι και οι φανς τις απολαμβάνουν το ίδιο.

Τι λέει ο Δημήτρης Σκουλός για το φετινό GNTM, τη Βίκυ Καγιά και τη Σοφία Χατζηπαντελή

Στο χθεσινό επεισόδιο η ένταση προκλήθηκε μεταξύ των κριτών οι οποίοι διαφωνούσαν ως προς το πώς θα είναι τα πρότυπα της μόδας το 2030. Οι κριτές δεν μάλλωναν όμως οι τόνοι ανέβηκαν και η Σοφία, η οποία ίσως δεν μπορούσε να παρακολουθήσει τα πάντα, ίσως δεν ήθελε κιόλας, είχε καθίσει στο πάτωμα και άλλαζε διαρκώς στάσεις -μέχρι που ξάπλωσε κιόλας.

Συμπέρασμα δεν βγήκε, όμως η στιγμή συζητήθηκε πολύ.

Λίγες ώρες αργότερα και καθώς ετοιμαζόταν για το ταξίδι της στο Παρίσι η Σοφία Χατζηπαντελή μοιράστηκε μια φωτογραφία με το μοντέλο Raphael Say, τον οποίο ανυπομονεί να συναντήσει στην Πόλη του Φωτός και τον οποίο αποκάλεσε "σύζυγό" της.

Αν όντως είναι το νέο αμόρε της Σοφίας ή αν είναι απλά ένα αστειάκι μεταξύ τους δεν γνωρίζουμε, πάντως, ενώ η ίδια μιλούσε συχνά για το boyfriend της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων (που σημειωτέων έγιναν μέσα στο καλοκαίρι) οι φωτογραφίες του Ζακ Αποστόλου με τον οποίο γνωρίζαμε ότι το μοντέλο είναι ζευγάρι τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχουν στο timeline της πια. Έστω...

Το κομμάτι των auditions ολοκληρώνεται πάντως (όπως και ο ρόλος της Χατζηπαντελή) και ιδού μια γεύση από το επόμενο επεισόδιο,