Σασμός: Τελικά ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής θα γίνει - Είδαμε και βέρες

28.09.2022
Σασμός: Τελικά ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής θα γίνει - Είδαμε και βέρες
Μπορεί στο τέλος του πρώτου κύκλου να αφήσαμε τη Βασιλική (Μαριλίτα Λαμπροπούλου) με το νυφικό στην εκκλησία και τον γαμπρό Μαθιό (Δημήτρης Λάλος) στον δρόμο για το κελί, αλλά φαίνεται ότι το αγαπημένο ζευγάρι του Σασμού θα παντρευτούν τελικά -έστω και με 20 χρόνια καθυστέρηση (κάτι σαν τους Bennifer, δηλαδή).

Από τα 40 κύματα έχει περάσει η σχέση της Βασιλικής με τον Μαθιό της στη δημοφιλή δραματική σειρά του Alpha αλλά φαίνεται ότι θα έχει αίσιο τέλος -προς στιγμή, τουλάχιστον, γιατί ας μην ξεχνάμε εκείνη δεν γνωρίζει ότι ο αγαπημένος της είναι εκείνος που σκότωσε τον άντρα της.

Στα επεισόδια που βλέπουμε αυτό τον καιρό, ο Μαθιός βρίσκεται στη φυλακή ως ύποπτος για τον φόνο του Άγγελου (Θανάσης Πατριαρχέας). Σήμερα όμως, θα δούμε ότι η πόρτα του κελιού του θα ανοίξει καθώς ο πραγματικός ένοχος ομολόγησε. Το σοκ το Μαθιού βέβαια θα είναι μεγαλύτερο από τη χαρά του όταν αντιληφθεί ότι η μητέρα του είναι εκείνη που ανέλαβε την ευθύνη για τον θάνατο του γιατρού.

Το θέμα αυτό με την Καλλιόπη (Μαρία Τζομπανάκη) που πήρε πάνω της το φονικό μέλλει να διευκρινιστεί όμως στο μέλλον (και όχι το πολύ μακρινό) θα δούμε ότι δεν θα κατηγορηθεί. Προφανώς ισχύει αυτό που είχαμε ακούσει στον πρώτο κύκλο, ότι δηλαδή ναι μεν εκείνη τραυμάτησε τον Άγγελο, όμως ήταν το χτύπημα του Κώστα (Δημήτρης Γεωργαλάς) που από τη ζήλεια του για τη σχέση του Άγγελου με την Άσπα (Βέρα Μακρομαρίδου) του επιτέθηκε που τον σκότωσε τον γιατρό.

Θα δούμε αν όντως ισχύει αυτό.

Πάντως ο γάμος θα γίνει, όπως είδαμε και στη φωτογραφία του ζεύγους που τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral, αλλά όχι με τα ίδια ρούχα που φορούσαν και στην πρώτη απόπειρα.

%PHOTO1%

Αυτή τη φορά, μάλιστα, αν κρίνουμε από τις βέρες που φαίνονται στα χέρια τους, θα ολοκληρωθεί το μυστήριο με το καλό. Για τον "ανθόσπαρτο βίο" όμως δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι. Θα δείξει.

Προς το παρόν, ιδού μια γεύση από το τι να περιμένουμε στο σημερινό (28/9/2022) επεισόδιο.