Σασμός: Ο Σταύρος απειλεί ότι θα φύγει με το παιδί και το Twitter αντιδρά, όμως όχι μόνο γι'αυτό

29.09.2022
Σασμός: Ο Σταύρος απειλεί ότι θα φύγει με το παιδί και το Twitter αντιδρά, όμως όχι μόνο γι'αυτό
Ο Σασμός παραμένει πρώτος στις επιλογές του τηλεοπτικού κοινού, όμως οι αντιδράσεις για την πλοκή που φαίνεται κάπως πιο... αργή από ότι θα ήθελαν οι φανς της σειράς ολοένα και πληθαίνουν και εκφράζονται με κάθε δυνατό τρόπο.

Ο Σταύρος (Γιώργος Χριστοδούλου) φαίνεται να έχει φτάσει στα όριά του με τα όσα συμβαίνουν στην Κρήτη με την οικογένειά του. Όσο ζούσε με την Αργυρώ (Χριστίνα Χειλά Φαμέλη) και τον Πετρή στα Ιωάννινα όλα ήταν πολύ καλύτερα (για εκείνον, τουλάχιστον) όμως από τη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στην Κρήτη, έχει γίνει παραπάνω από σαφές ότι τα πράγματα μόνο απλά δεν θα είναι.

Το ένα πρόβλημα διαδέχεται το άλλο, από τσακωμούς μέχρι φονικά ενώ η διαρκής παρουσία του Αστέρη (Ορφέας Αυγουστίδης) μέσα στα πόδια τους είναι αυτό που τον εξοργίζει και απειλεί την Αργυρώ ότι θα πάρει το παιδί και θα φύγει.

Η σκηνή που είδαμε στο trailer για το σημερινό επεισόδιο (29/9/2022) φαίνεται ότι εξόργισε, με τη σειρά της, τους φανς της σειράς και αντέδρασαν ανάλογα στο Twitter.

Βέβαια αντιδράσεις δεν είδαμε μόνο για αυτή τη σκηνή. Εκτός από τα αποθεωτικά σχόλια για τον έρωτα Βασιλικής και Μαθιού (που μάλλον λιγοστεύουν, όσο πάνε, κι αυτά) εντοπίσαμε πολλές αντιδράσεις σχετικά με την πλοκή και το πόσο αργά πηγαίνει τελικά. Οι, κατά τα άλλα, πιστοί φανς της σειράς του Alpha είναι σα να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου στους υπεύθυνους γιατί στους δείκτες της τηλεθέασης η σειρά παραμένει ψηλά, χάνοντας μονάδες, όμως έναντι των απέναντι.

Το θέμα είναι αν ακούει κανείς... Θα δείξει!

Για του λόγου το αληθές, πάντως, ιδού μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά, σχετικά τιτιβίσματα:

Το σημερινό επεισόδιο (29/9/2022)

Στο σημερινό επεισόδιο ο Σταύρος έρχεται αντιμέτωπος με την Αργυρώ αλλά καί τη Μαρίνα (Μαρία Πρωτόπαππα) σχετικά με τον Αστέρη ενώ όλοι μαθαίνουν πια ότι η Καλλιόπη (Μαρία Τζομπανάκη) έχει ομολογήσει πως αυτή σκότωσε τον Άγγελο (Θανάσης Πατριαρχέας).

Στο μεταξύ ο Παύλος (Στέλιος Μάινας) αποκαλύπτεται στην γιαγιά Ειρήνη (Όλγα Δαμάνη) και της εξηγεί γιατί εξαφανίστηκε όλα αυτά τα χρόνια και εκείνη αποφασίζει πως ήρθε η ώρα όλοι οι Βρουλάκηδες να μάθουν πως ο Παύλος ζει!