Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος και η Ελένη παντρεύτηκαν και η Μάνη ταξιδεύει στην Ισπανία

29.09.2022
Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος και η Ελένη παντρεύτηκαν και η Μάνη ταξιδεύει στην Ισπανία
Στο τέλος του χθεσινού επεισοδίου (28/9/2022) η Αρετή (Δώρα Χρυσικού) μαθαίνει ότι το "κορόνι" της, ο Στέφανος (Liam Ireland) παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Ελένη (Ιζαμπέλλα Φούλοπ) και της ήρθε "συγκοπή". Δεν θα έχουν όλοι στην οικογένεια, όμως, την ίδια αντίδραση, όπως φαίνεται!

Θα θυμάσαι ότι ο Στέφανος έφυγε για την Ισπανία στο τέλος του πρώτου κύκλου και η Ελένη τον ακολούθησε με χαρά. Τώρα λοιπόν, προκύπτει ότι οι δυο του παντρεύτηκαν μυστικά και, φυσικά, το ανακοίνωσαν εκ των υστέρων στους δικούς τους.

Στο άκουσμα της είδησης η Αρετή τρελάθηκε (μα κι αυτός ο Στέφανος, από το τηλέφωνο της το ξεφούρνισε;) και από ό,τι μπορούμε να φανταστούμε δεν θα έχει κάποια καλύτερη αντίδραση στη συνέχεια.

Αντίθετα, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που έδωσαν σήμερα στη δημοσιότητα οι άνθρωποι της παραγωγής ο πατέρας και η αδελφή του γαμπρού τον στηρίζουν σε αυτή την κίνηση. Ο Στάθης (Πασχάλης Τσαρούχας) με τη Βασιλική (Ιφιγένεια Τζόλα), τον Φίλιππο (Διονύσης Παπανδρέου) και τα ξαδέλφια Δημοσθένη (Κούλλης Νικολάου) και Ασπασία (Βάσια Παναγοπούλου) ταξίδεψαν μέχρι τη Μαδρίτη για να συγχαρούν τους νιόπαντρους και να συσφίξουν εκ νέου τις σχέσεις τους. Μαζί τους, φυσικά, ο σκηνοθέτης της σειράς, Αντρέας Γεωργίου και έχουμε ήδη τις πρώτες backstage εικόνες.

Προς το παρόν, ιδού μια γεύση του τι να περιμένουμε στο σημερινό επεισόδιο, με τη δίκη της Αθηνάς (Άντζελα Γκερέκου) να συνεχίζεται