Ο Αποστόλης Τότσικας έρχεται στη Γη της Ελιάς και κάνει το σπίτι των Βρεττάκων άνω κάτω

29.09.2022
Ο Αποστόλης Τότσικας έρχεται στη Γη της Ελιάς και κάνει το σπίτι των Βρεττάκων άνω κάτω
Μία ακόμη έκπληξη περιμένει τους φανς της δημοφιλούς σειράς του Mega καθώς ο Αποστόλης Τότσικας καταφθάνει στη Μάνη με... άγριες διαθέσεις.

Η νέα σεζόν φέρνει και νέα πρόσωπα στη Γη της Ελιάς, όπου, όπως διαβάζουμε αναμένεται να ενταχθεί στο καστ ο Αποστόλης Τότσικας σε έναν ρόλο έκπληξη.

Σωκράτης Δρακοπούλος θα είναι το όνομά του στη σειρά και θα είναι ο βιολογικός πατέρας της μικρής Αγγελικής, την ύπαρξη της οποίας, βέβαια, μέχρι τώρα αγνοεί.

Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος και η Ελένη παντρεύτηκαν και η Μάνη ταξιδεύει στην Ισπανία

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, λοιπόν, ο Σωκράτης ζει στη Σουηδία (η Αντιγόνη - Ήβη Νικολαΐδου είχε ήδη αναφέρει ότι ο δεσμός του ήταν εφήμερος και εκείνος είχε φύγει στο εξωτερικό) όπου εργάζεται ως εμπορικός αντιπρόσωπος. Η δουλειά του, λοιπόν τον φέρνει στη Μάνη καθώς η εταιρεία του ενδιαφέρεται για το ελληνικό ελαιόλαδο και εκείνος αναλαμβάνει να κάνει τις διαπραγματεύσεις από κοντά.

Ο Σωκράτης, λοιπόν, θα συναντήσει την Αντιγόνη ύστερα από πολλά χρόνια και όχι μόνο θα μάθει ότι έχει ένα παιδί, πράγμα το οποίο δε γνωρίζει, αλλά θα μάθει και για την παράνομη υιοθεσία αλλά και για το ποιος έχει την κόρη του πια.

Δεν θα καθίσει με σταυρωμένα χέρια, φυσικά και θα ζητήσει από την Αντιγόνη, αφενός τεστ DNA, αφετέρου να συμμαχήσουν ώστε να διεκδικήσουν το παιδί από τον Μάνο (Τάσος Ιορδανίδης) και τη Μαρίνα (Αντιγόνη Νεοφύτου) που το μεγαλώνουν ως δικό τους.

Νέες "αναταράξεις" αναμένονται στο Βρεττακαίικο στο πολύ κοντινό μέλλον. Τον Ισίδωρο (Νίκος Γαλανός) τον φαντάζεσαι; Αναμένουμε νεότερα.