Το Μαύρο Ρόδο έρχεται και εσύ ξέρεις το (πραγματικό) κορίτσι του πρωταγωνιστή από τον Σασμό

29.09.2022
Το Μαύρο Ρόδο έρχεται και εσύ ξέρεις το (πραγματικό) κορίτσι του πρωταγωνιστή από τον Σασμό
Ένα ακόμη "ισχυρό χαρτί" του ετοιμάζεται να ρίξει στη φετινή "τηλεοπτική μάχη" το Mega την ερχόμενη εβδομάδα. Η πολυαναμενόμενη σειράς Μαύρο Ρόδο έρχεται στις οθόνες μας την ερχόμενη Δευτέρα 3/10/2022 και σήμερα ακούμε και το τραγούδι των τίτλων που υπογράφει ο Γιώργος Θεοφάνους και ερμηνεύει η Ελένη Βιτάλη. Ο Σασμός, όμως... πού κολλάει;

Η πολυαναμενόμενη δραματική σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο», κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 22:30 και ξετυλίγει τον απαγορευμένο έρωτα ανάμεσα σε δύο νέους από διαφορετικούς κόσμους. Στο ομώνυμο τραγούδι των τίτλων, που υπογράφει ο σπουδαίος Γιώργος Θεοφάνους, ακούμε την κορυφαία Ελένη Βιτάλη και για πρώτη φορά βλέπουμε, υπό αυτή την υπόκρουση, εντυπωσιακά πλάνα της σειράς που μας μεταφέρουν την υποβλητική ατμόσφαιρα της ιστορίας.

Δυο λόγια για την υπόθεση

Η βασική ηρωίδα της σειράς είναι η 22χρονη Ελισάβετ (Φωτεινή Παπαθεοδώρου) η οποία τα τελευταία 10 χρόνια ζει σε ένα γυναικείο μοναστήρι στην επαρχία ως δόκιμη μοναχή με την πολυπόθητη ώρα που θα λάβει το καλογερικό σχήμα να πλησιάζει. Λίγο πριν όμως, η τύχη θα φέρει στη ζωή της τον Πέτρο (Μιχαήλ Ταμπακάκη), φίλο της ετεροθαλούς αδελφής της και περιζήτητο εργένη, ο οποίος θα ξυπνήσει τη γυναικεία της φύση φέροντάς την μπροστά σε ένα σταυροδρόμι που ούτε καν φαντζόταν. Τι θα κάνει άραγε; Είναι η ώρα που πρέπει να πάρει τη μεγάλη απόφαση τι πραγματικά επιθυμεί, σε ποιον κόσμο θέλει να ζήσει, ποια είναι.

Η σειρά φέρνει τους δύο ερωτευμένους νέους αντιμέτωπους με τα «πρέπει» και τα «θέλω» τους και συμπαρασύρει όλους όσοι βρίσκονται γύρω τους. Βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη, το σενάριο επιμελείται ο Γιώργος Κρητικός και το εκλεκτό καστ καθοδηγεί σκηνοθετικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Στους υπόλοιπους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε αρκετούς ηθοποιούς που αγαπήσαμε πολύ από τις Άγριες Μέλισσες και, μεταξύ άλλων, ανυπομονούμε για τη στιγμή που θα δούμε ξανά μαζί Κατερίνα Διδασκάλου (Μυρσίνη) και Λεωνίδα Κακούρη (Δούκα)

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος.

Ο (πραγματικός) έρωτας του Μιχαήλ

Και ενώ όλα τα φώτα αυτό τον καιρό είναι στραμμένα στον Μιχαήλ Ταμπακάκη και τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου και τον τηλεοπτικό τους έρωτα, στην πραγματική ζωή, την καρδιά του νεαρού -και γοητευτικότατου- ηθοποιού έχει κερδίσει εδώ και λίγο καιρό μία γνώριμή μας, επίσης ηθοποιός, από τον Σασμό.

Ο λόγος για τη γλυκύτατη Σάντυ Χατζηιωάννου, που γνωρίσαμε στη σειρά του Alpha ως την Τζένη, το κορίτσι του Νικηφόρου (Γιώργος Αμούτζας). Τα δύο νεαρά παιδιά έκαναν ήδη την πρώτη τους κοινή ανάρτηση ως ζεύγος στο Instagram ενώ στη λεζάντα αναφέρθηκαν αμφότερη στην Ευγενία Σαμαρά (Στέλλα στον Σασμό) ως "μανούλα" τους!

Οι δύο σειρές, πάντως, δεν θα παίζουν "απέναντι" οπότες δεν θα υπάρξει ανταγωνισμός όποιου είδους μεταξύ τους.