Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αποχαιρετά τις "Άγριες Μέλισσες" με τον τελευταίο διάλογο του Λάμπρου με τη Λενιώ και ο κόσμος κλαίει ήδη

05.07.2022
Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αποχαιρετά τις "Άγριες Μέλισσες" με τον τελευταίο διάλογο του Λάμπρου με τη Λενιώ και ο κόσμος κλαίει ήδη
Μία και σήμερα μέχρι το μεγάλο φινάλε για τις Άγριες Μέλισσες και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μοιράστηκε ένα απίθανο backstage βίντεο που συγκίνησε.

Ύστερα από τρία χρόνια που έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, οι "Άγριες Μέλισσες" ρίχουν αυλαία την ερχόμενη Πέμπτη 7/7/2022 (και μάλιστα με διπλό επεισόδιο)

Ένας ένας οι πρωταγωνιστές αποχαιρέτησαν δημόσια τους ρόλους με τους οποίους πορεύτηκαν μαζί τα τελευταία χρόνια και η συγκίνηση δεν περιγράφεται. Είχαμε το "αντίο" της Αμαλίας Καβάλη στην Ουρανία της, της Θεοφανίας Παπαθωμά στη Βιολέτα της και της Ελένης Καρακάση στη δική της Ρίζω.

Χθες ήταν η σειρά του Δημήτρη Γκοτσόπουλου να αποχαιρετήσει τη σειρά και τον Λάμπρο του και το έκανε με μοναδικό τρόπο.

Την τελευταία σκηνή που γύρισαν με τη Λενιώ στο σπίτι των Σταμίρηδων -και προφανώς την τελευταία σκηνή ever για τη σειρά- μοιράστηκε ο ηθοποιός, σε μια backstage λήψη που συγκίνησε τους πάντες.

"Δεν υπάρχει λογαριασμός Λενιώ τον έχουμε πληρώσει.Δεν χρωστάμε άλλο αίμα!
Θα είμαστε ασφαλείς! ", γράφει στη λεζάντα ενώ συμπληρώνει ότι με αυτά τα λόγια και αυτή τη σκηνή οι Άγριες Μέλισσες 1/7/22 και ώρα 5:00μμ τελείωσαν τα γυρίσματα τους για πάντα!.

"Ήθελα να τη μοιραστώ με όσους αγάπησαν τη δουλειά μας 3 χρόνια τώρα", συνέχισε κλείνοντας με ένα δακρύβρεχτο υστερόγραφο: "Υ.γ Συγχωρέστε μου ένα αδικαιολόγητο βούρκωμα όταν θα τη βλέπετε απόψε το βράδυ!"

Όσο για το σημερινό [5/7/2022] επεισόδιο; Ιδού μια μικρή γεύση του τι να περιμένουμε.