Survivor: Η δυάδα του τελικού, η πρόταση γάμου, οι δύο πολύ άβολες στιγμές και οι αντιδράσεις

06.07.2022
Survivor: Η δυάδα του τελικού, η πρόταση γάμου, οι δύο πολύ άβολες στιγμές και οι αντιδράσεις
Χθες το βράδυ (5/7/2022) πραγματοποιήθηκε στο Γαλάτσι ο ημιτελικός του φετινού Survivor. Ύστερα από την πρώτη ψηφοφορία μεταξύ Ασημίνας και Μαίης, η πρώτη πέρασε στη δεύτερη φάση πλάι στον Άρη Σοϊλέδη και τον Στάθη Σχίζα από όπου όμως δεν πήρε το εισιτήριο. Ο φετινός τελικός είναι ανδρική υπόθεση!

Με εξαίρεση τους Άγγελο Πούλη, Βαλάντη και Ελισάβετ Σπανού, οι οποίοι, σύμφωνα με τον Γιώργο Λιανό απουσίασαν για δικούς τους, προσωπικούς λόγους όλοι οι παίκτες που πέρασαν φέτος από τον Άγοι Δομινικο έδωσαν το "παρών" στον ημιτελικό, με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να φτάνει τελευταία και καταϊδρωμένη λόγω μιας φωτογράφησης που κράτησε περισσότερο από όσο περίμενε, όπως εξήγησε η ίδια.

Σχεδόν "τρομάξαμε να τους γνωρίσουμε" τους παίκτες έτσι όπως εμφανίστηκαν. Τους είχαμε συνηθίσει σε Survivor look και τώρα χρειάστηκε λίγη ώρα για να τους επανατοποθετήσουμε στο... κανονικό τους.

Οι μόνοι που εμφανίστηκαν με αμφίεση Άγιου Δομίνικου ήταν η Ασημίνα και η Θωμαΐς, οι οποιές εμφανίστηκαν πρώτες για την πρώτη μεταξύ τους ψηφοφορία και ο Άρης με τον Στάθη, οι οποίοι είχαν περάσει απευθείας στη δεύτερη.

Ιδού η στιγμή που τους βλέπουμε όλους την ώρα που μπαίνουν Σοϊλέδης και Σχίζας στο στάδιο.

Στη συνέχεια έφτασαν τα κορίτσια και ξεκίνησε η ψηφοφορία, το αποτέλεσμα της οποίας ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός λίγο αργότερα. Το "Βουνό" είναι κερδίσει μια θέση στην επόμενη φάση!

Στο μεταξύ; Είχαμε δύο σχετικά άβολες στιγμές, τις οποίες ναι μεν ο "χαμαιλέων" Γιώργος Λιανός παρουσίασε όσο πιο φυσικές μπορούσε, όμως, εμείς (και πολλοί άλλοι, αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις στο Twitter) ακόμη έχουμε μείνει με την απορία ως προς το "τραβηγμένο του πράγματος".

Η μία ήταν η πρόταση γάμου που έκανε ο Γιάννης Τσολάκης στην αγαπημένη του Κατερίνα. Η έκπληξη εκείνου όταν τον ρώτησε (!) σχετικά ο Λιανός ήταν, μάλλον, μεγαλύτερη από εκείνη της Κατερίνας, η οποία δεν ήξερε τίποτα, όπως τόνισε επανειλημμένα ο παρουσιαστής... Έστω.. Εμείς να ευχηθούμε "Καλά Στέφανα".

Παραμένοντας σε περιβάλλον... γάμου, μία δεύτερη άβολη στιγμή ήταν αυτή κατά την οποία ο Γιώργος Λιανός παρουσίασε στους φουλ ερωτευμένος Μαρτίκα και Βρισηίδα τη γαμήλια τούρτα που είχε φτιάξει γι' αυτούς ο παλιός Survivor/ζαχαροπλάστης Κώστας Παπαδόπουλος. Μιλώντας τους μάλιστα για παρανυμφάκια και μπομπονιέρες και υπό τους ήχους του γαμήλιου εμβατηρίου, τους σήκωσε να κόψουν ένα κομμάτι σε απόλυτο wedding mood. Τελείως υπερβολικό, κρύο και αχρείαστο, αν μας επιτραπεί μια γνώμη!!!

Ιδού και το απόσπασμα για του λόγου το αληθές!

Παράλληλα με τη διαδικασία της ψηφοφορίας, πάντως, είχαμε και τη "μάχη της κερκίδας" καθώς η παραγωγή έδωσε ιδιαίτερο χρόνο στους συντρόφους των τριών φιναλίστ προκειμένου να μιλήσουν δημόσια για τους ανθρώπους τους. Ο λόγος για τη Μαρία Αντωνά, αρραβωνιαστικιά του Άρη Σοϊλέδη, την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, σύντροφο του Στάθη Σχίζα και τον Χρήστο Δάντη, σύντροφο της Ασημίνας Χατζηανδρέου. Τη "λεπτομέρεια" πως και οι τρεις τους ανήκουν στον ευρύτερο χώρο της showbiz είχε υπογραμμίσει λίγες μέρες νωρίτερα ο Σπύρος Μαρτίκας, ανάβοντας, μάλιστα φωτιές, όταν καλεσμένος στην εκπομπή 'Καλό Μεσημεράκι" είχε δηλώσει ότι "το Survivor θα το κερδίσει ή ο Δάντης ή η Αντωνά ή η Παναγιώταρου".

Λίγες μέρες αργότερα, ο φαρμακοποιός που φαίνεται ότι βρήκε τον έρωτα στον Άγιο Δομίνικο στο πρόσωπο της Βρισηίδηας, εμφανίστηκε στην εκπομπή Love it και μιλώντας στην Ιωάννα Μαλέσκου εξήγησε τι εννοούσε ακριβώς, τονίζοντας πως όσα είπε ήταν χιουμοριστικά αλλά καθόλου λάθος καθώς αντί να ασχολούμαστε με τους παίκτες ασχολούμαστε με τους διάσημους που τους στηρίζουν (Συμφωνούμε, απολύτως, BTW): "Έχουμε μπλέξει αυτούς τους ανθρώπους στη ζωή των παικτών του Survivor και έχουν πάρει μεγαλύτερη αξία και δημοσιότητα. Δεν είπα κακοπροέραιτα τη λέξη 'βιτρίνα'. Εννοούσα 'στήριγμα'. Αλλά τα τρία παιδιά που έχουν επώνυμους υποστηρικτές, βλέπετε ότι φτάνουν 4άδα", είχε δηλώσει ο Σπύρος Μαρτίκας.

Επιστρέφοντας στη βραδιά του ημιτελικού, ιδού η απόλυτη μάχη της κερκίδας. Οι σύντροφοι των τριών φιναλίστ είχαν κάτι (ακόμη) να πουν -ή να τραγουδήσουν, στην περίτπωση του Χρήστου Δάντη, ο οποίος στην αρχή "κρυβόταν" και τώρα... είπε κι ένα τραγούδι για το κορίτσι του!

Ύστερα από όλα αυτά, η "Ώρα Μηδέν". Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε (ναι, αργά και βασανιστικά, όπως φαντάζεσαι) το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που έστειλε στον σημερινό τελικό τα αγόρια της παρέας. Η Ασημίνα δεν κατάφερε να κερδίσει δύο ψηφοφορίες back to back (τον είχε εκφράσει τον φόβο αυτόν, λίγο νωρίτερα), στεναχωρήθηκε πολύ και δεν το έκρυψε.

Το έπαθλο, λοιπόν, θα "παιχτεί" σήμερα (6/7/2022) μεταξύ του Στάθη Σχίζα και του Άρη Σοϊλέδη. Η αντίστροφη μετρηση για τον μεγάλο τελικό (σήμερα στις 9μμ) έχει ήδη ξεκινήσει!