Survivor: Η τελική τετράδα, ο τελικός και η επιστροφή του Λιανού στην Ελλάδα

04.07.2022
Survivor: Η τελική τετράδα, ο τελικός και η επιστροφή του Λιανού στην Ελλάδα
Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό και για το φετινό παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχει ξεκινήσει. Ποιοι έμειναν στην τελική ευθεία και τι μέλλει γεννέσθαι από εδώ και πέρα.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor οι τέσσερις παίκτες που έμειναν στο παιχνίδι αποχαιρετούν τον νησί που τους φιλοξένησε περί τους έξι μήνες.

Με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, να είναι η τελευταία που αποχώρησε από το παιχνίδι χθες βράδυ (3/7/2022) οι τέσσερις που πηγαίνουν στον ημιτελικό που θα προβληθεί Live αύριο, Τρίτη 5/7/2022 είναι οι Στάθης Σχίζας, Άρης Σοϊλέδης, Θωμαΐς Εμμανουηλίδου και Ασημίνα Χατζηανδρέου. Σημειώνουμε, δε, πως η τελευταία είναι η μόνη που βρίσκεται στο παιχνίδι από την πρώτη μέρα!

Στη φωτογραφία, η πεντάδα πριν την αποχώρηση της Σταυρούλας στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

Ο ημιτελικός θα διεξαχθεί αύριο Τρίτη 5/7/2022 στο Γαλάτσι και ο τελικός την Τετάρτη 6/7/2022. Οι εξελίξεις αναμένονται με αγωνία και ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε σήμερα από τον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να ετοιμαστεί για τη συνέχεια.

Στο αεροδρόμιο οι δημοσιογράφοι τον περίμεναν και του "επιτέθηκαν" με ερωτήσεις, μερικές εκ των οποίων χαρακτήρισε "άβολες" καθώς επέμεναν να μάθουν αφενός αν του έχει ζητηθεί να παρουσιάσει στο All Star Survivor; αφετέρου αν έχει ακούσει κάτι για τυχόν πρόταση που έχει λάβει ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο παρουσιαστής έδειξε να ενοχλείται από την επιμονή και εξήγησε πολύ ευγενικά (όπως πάντα) πως όταν ένας παρουσιαστής "τρέχει" ένα project που είναι σε εξέλιξη δεν είναι κομψό να ρωτάμε για ένα άλλο, ή για τη συνέχειά του.

Η συνέχεια στο Γαλάτσι!