Γη της ελιάς: Η Μαρίνα φυλακίζεται για φόνο και ο Ανέστης δέχεται... κατάρες και η Αρετή "λυγίζει" μπροστά την εγγονή της

14.03.2022
Γη της ελιάς: Η Μαρίνα φυλακίζεται για φόνο και ο Ανέστης δέχεται... κατάρες και η Αρετή "λυγίζει" μπροστά την εγγονή της
Έξαλλο το Twitter με τον Ανέστη ζητά το "τέλος" του με κάθε τρόπο.

Το χθεσινό επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς του Mega ήταν ιδιαίτερα έντονο με τη σκηνή όπου η Μαρίνα δέχεται επίθεση από τους μπράβους του Ανέστη και τελικά σκοτώνει τον έναν να το απογειώνει κυριολεκτικά.

Η Αντιγόνη Νεοφύτου κέρδισε όλα τα εύσημα για την ερμηνεία της και ο Μανώλης Κλωνάρης (δηλαδή ο Ανέστης του) τις... κατάρες της πλειοψηφίας των χρηστών του Twitter οι οποίοι αντιδρούν ολοένα και περισσότερο στις δολοπλοκίες του που αυτή τη φορά ξεπέρασαν τα όρια!

Στο σημερινό επεισόδιο θα έχουμε εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα. Ιδού μια γεύση του τι θα δούμε ενώ από το trailer ξεχωρίζουμε τις τελευταίες εικόνες όπου βλέπουμε την Αρετή να "σπάει" μπροστά στη θέα της κόρης της και της εγγονής της.

Ο Κουράκος ενημερώνεται για το φονικό και φεύγει μέσα στη νύχτα για να συντονίσει την έρευνα. Στον τόπο του εγκλήματος βλέπει και τον Στάθη, ο οποίος βρίσκεται εκεί με την Εύα. Η Μαρίνα, σε κατάσταση σοκ, συλλαμβάνεται και οδηγείται στο τμήμα. Ο Ιάκωβος ειδοποιεί τον Λυκούργο κι εκείνος σπεύδει να αναλάβει την υπεράσπιση της Μαρίνας.

Τα νέα συνταράσσουν το χωριό και περισσότερο τη Μυρτάλη που τρέχει στο πλάι τής Μαρίνας. Η Μαργαρίτα ειδοποιεί την Αθηνά, η οποία, επηρεασμένη από το συμβάν, ξαναζεί τον προσωπικό της εφιάλτη. Ο Μάνος αρνείται να πιστέψει πως η Μαρίνα σκότωσε άνθρωπο και ο Ισίδωρος τον παρηγορεί.

Ο Δημήτρης μεταφέρει στον Ανέστη τα γεγονότα κι εκείνος παραδέχεται πως αυτός κρύβεται πίσω από όλα και ότι φοβάται μήπως τον δώσει ο δράστης που επέζησε. Ο Δημήτρης, έξαλλος, τον πετάει έξω από το σπίτι του. Ο Ιάκωβος αναφέρει στην Ιουλία πως ο Στάθης προχώρησε στη ζωή του κι εκείνη δείχνει να αδιαφορεί.

Η Βασιλική, σοκαρισμένη από τα νέα για τη Μαρίνα, αποφασίζει να ανοίξει το ανθοπωλείο για να τη βοηθήσει οικονομικά. Ο Αλέξης βλέπει από μακριά τον Νικήτα με μία κοπέλα, χωρίς όμως να είναι βέβαιος ότι πρόκειται για τη Μυρτάλη.