Σασμός: Η πρώτη συνάντηση της Αργυρώς με τον Σταύρο και το κοινό που τους ενώνει πριν καν γνωριστούν

14.03.2022
Σασμός: Η πρώτη συνάντηση της Αργυρώς με τον Σταύρο και το κοινό που τους ενώνει πριν καν γνωριστούν
Η Αργυρώ με τη Μαρίνα φτάνουν στα Ιωάννινα, και προσπαθούν να θέσουν τις βάσεις για μια καινούρια αρχή στις ζωές τους. Αν τα καταφέρουν ή όχι θα φανεί στην πορεία. Με την άφιξή τους, όμως, φαίνεται ότι η μοίρα τους επιφυλλάσσει πολύ γρήγορα συναισθηματικές εκπλήξεις. Ιδού μια πρώτη γεύση του τι θα δούμε στο σημερινό [14/3/2022] πρώτο επεισόδιο της εβδομάδας.

Δεν προλαβαίνουν να πατήσουν τα πόδια τους στα Γιάννενα μαμά και κόρη και πέφτουν -στην κυριολεξία- επάνω στον Σταύρο (όπως θα μάθουν αργότερα), έναν νεαρό που θα συνδεθεί μαζί τους με ιδιαίτερα καρμικό τρόπο.

Καθ΄οδόν για το σπίτι τους πέφτουν πάνω σε μία κηδεία ενός νέου αγοριού... Πρόκειται, όπως θα φανεί αμέσως μετά για έναν νεαρό 26 ετών που σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα. Το όνομα του άτυχου νέου, Πέτρος (!) και είναι ξάδελφος του Σταύρου (Γιώργος Χριστοδούλου). Εκείνος και ο αδελφός του Βαγγέλης (Γιώργος Τριανταφυλλίδης) ήταν πολύ κοντά με τον Πέτρο και τη μητέρα του, αδελφή της δικής του μητέρας που δε ζει πια, η οποία τους έχει κι εκείνους σαν παιδιά τους. Η Δέσποινα (Γιάννα Ζιάννη) και η Μαρίνα θα αποκτήσουν μια πολύ στενή σχέση και από εκεί θα ξεκινήσουν όλα τα υπόλοιπα.

Ο Αντώνης οργανώνει με τον Γεράσιμο το σχέδιο προσέγγισης του Καραπάνου. Η Στέλλα και ο Μαθιός αναζητούν απεγνωσμένα τον μοναδικό άνθρωπο που μπορεί να βοηθήσει τον Αστέρη. Ο Μαθιός επισκέπτεται την Στέλλα στο γραφείο της και προσπαθούν να βρουν λύση για να βοηθήσουν τον Αστέρη. Τα πράγματα, όμως, αποδεικνύονται πιο δύσκολα απ’ ό,τι περίμεναν...

Ο Αστέρης έρχεται πιο κοντά με τον Καραπάνο στη φυλακή, την ίδια στιγμή που μία σημαντική πληροφορία θα φέρει τα πάνω κάτω στον κόσμο του αφεντικού των φυλακών. Η σκέψη της Αργυρώς στοιχειώνει όλο και περισσότερο τον Αστέρη, και τον οδηγεί σε μία αποκάλυψη, που θα πολλαπλασιάσει τους εφιάλτες του... Η Βασιλική με τον Μαθιό συζητάνε για τον Αστέρη και την Αργυρώ και για την αγάπη που έχουν μεταξύ τους....