"Η Γη της Ελιάς" Spoiler: Ο τραγικός θάνατος που θα "τσακίσει" τη Μυρτάλη

14.03.2022
"Η Γη της Ελιάς" Spoiler: Ο τραγικός θάνατος που θα "τσακίσει" τη Μυρτάλη
Μία δολοφονία που δεν περιμένει κανείς θα σοκάρει τον κόσμο όλο και περισσότερο τη νεαρή κοπέλα που δεν μπορεί να διαχειριστεί την τραγωδία που χτύπησε το σπίτι -και την καρδιά της.

Και ενώ στα τρέχοντα επεισόδια εμείς παρακολουθούμε τον έρωτα της Μυρτάλης με τον Νικήτα να ανθίζει, ο Αλέξης Μίχας έδωσε ένα αναπάντεχο spoiler για τις εξελίξεις που αφορούν αυτό το ζευγάρι -και τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε, λοιπόν, ο δημοσιογράφος σήμερα [14/3/2022] στην εκπομπή "Πάμε Δανάη", η Μυρτάλη πρόκειται να αντιμετωπίσει ένα τεράστιο σοκ καθώς επιστρέφοντας μια μέρα στο σπίτι της θα βρει τον αγαπημένο της, Νικήτα, μέσα σε μια λίμνη αίματος. "Οι φωνές της θα ακουστούν σε όλη τη Μάνη", λέει ο Αλέξης Μίχας χαρακτηριστικά, εξηγώντας ότι το μυαλό της κοπέλας θα πάει μοιραία στον Αλέξη. "Το έχει κάνει, όμως, ο Αλέξης όντως;", αναρωτιέται ο δημοσιογράφος, αφήνοντας όλα τα σενάρια ανοιχτά.

Πάντως μέχρι στιγμής εμείς ξέρουμε ότι ο Αλέξης δεν γνωρίζει ότι η Μυρτάλη είναι η αγαπημένη του αδελφού του, ούτε, βέβαια και ο Νικήτας ξέρει ότι η Μυρτάλη είναι η κοπέλα με την οποία έχει εμμονή ο αδελφός του και για την οποία του έχει ήδη μιλήσει η Μαργαρίτα.

Προφανώς, όμως, οι αποκαλύψεις είναι θέμα χρόνου και οι τραγικές εξελίξεις επίσης!

Στο σημερινό επεισόδιο θα έχουμε εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα. Ιδού μια γεύση του τι θα δούμε ενώ από το trailer ξεχωρίζουμε τις τελευταίες εικόνες όπου βλέπουμε την Αρετή να "σπάει" μπροστά στη θέα της κόρης της και της εγγονής της.

Ο Κουράκος ενημερώνεται για το φονικό και φεύγει μέσα στη νύχτα για να συντονίσει την έρευνα. Στον τόπο του εγκλήματος βλέπει και τον Στάθη, ο οποίος βρίσκεται εκεί με την Εύα. Η Μαρίνα, σε κατάσταση σοκ, συλλαμβάνεται και οδηγείται στο τμήμα. Ο Ιάκωβος ειδοποιεί τον Λυκούργο κι εκείνος σπεύδει να αναλάβει την υπεράσπιση της Μαρίνας.

Τα νέα συνταράσσουν το χωριό και περισσότερο τη Μυρτάλη που τρέχει στο πλάι τής Μαρίνας. Η Μαργαρίτα ειδοποιεί την Αθηνά, η οποία, επηρεασμένη από το συμβάν, ξαναζεί τον προσωπικό της εφιάλτη. Ο Μάνος αρνείται να πιστέψει πως η Μαρίνα σκότωσε άνθρωπο και ο Ισίδωρος τον παρηγορεί.

Ο Δημήτρης μεταφέρει στον Ανέστη τα γεγονότα κι εκείνος παραδέχεται πως αυτός κρύβεται πίσω από όλα και ότι φοβάται μήπως τον δώσει ο δράστης που επέζησε. Ο Δημήτρης, έξαλλος, τον πετάει έξω από το σπίτι του. Ο Ιάκωβος αναφέρει στην Ιουλία πως ο Στάθης προχώρησε στη ζωή του κι εκείνη δείχνει να αδιαφορεί.

Η Βασιλική, σοκαρισμένη από τα νέα για τη Μαρίνα, αποφασίζει να ανοίξει το ανθοπωλείο για να τη βοηθήσει οικονομικά. Ο Αλέξης βλέπει από μακριά τον Νικήτα με μία κοπέλα, χωρίς όμως να είναι βέβαιος ότι πρόκειται για τη Μυρτάλη.