Σασμός: Η Μαρίνα και ο Αντώνης στην πιο τρυφερή σκηνή τους αν και χιλιόμετρα μακριά ο ένας από τον άλλο

15.03.2022
Σασμός: Η Μαρίνα και ο Αντώνης στην πιο τρυφερή σκηνή τους αν και χιλιόμετρα μακριά ο ένας από τον άλλο
Το Twitter υποκλίθηκε ακόμη μία φορά στη χημεία μεταξύ Μαρίας Πρωτόπαππα και Δημήτρη Ήμελλου.

Πολλά τα ενδιαφέροντα σημεία στο χθεσινό [14/3/2022] επεισόδιο της σειράς "Σασμός" αλλά ένα ξεχώρισε ιδιαίτερα. Η Μαρίνα και η Αργυρώ έχουν ήδη φτάσει στα Ιωάννινα και ξεκινούν σιγά σιγά τη νέα τους ζωή. Έχουν αφήσει τους ανθρώπους τους πίσω και αφού ενημερώνουν γιαγιά και Άγγελο, σειρά έχει ο Αντώνης, με τον οποίο η Μαρίνα μιλά μέσω υπολογιστή σε μια σκηνή που λάτρεψαν οι fans και δεν το έκρυψαν.

Ιδού μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά "χτυπήματα" για το αγαπημένο ζεύγος στο Twitter όπου θυμήθηκαν, μεταξύ άλλων, και την απίθανη ατάκα που είχε πει ο Δημήτρης Ήμελλος σε συνέντευξή του: "Όταν παίζω με τη Μαρία Πρωτόπαππα δεν κάνω τίποτα άλλο από το να τη χαζεύω"

Κατά τα άλλα, στο σημερινό επεισόδιο αναμένουμε να δούμε τα εξής:

Ο Αστέρης μαθαίνει πως η Αργυρώ έφυγε από την Κρήτη και τα βάζει με την μητέρα του. Οι πρώτες μέρες της καινούριας τους ζωής βρίσκουν τη Μαρίνα και την Αργυρώ να ψάχνουν τα πατήματά τους. Όσο ο Μαθιός ψάχνει να βρει τη γυναίκα που κρατά στο χέρι της τη σωτηρία του Αστέρη, εκείνος καλεί την Καλλιόπη για μια συνάντηση που θα δώσει οριστικό τέλος στην κυριαρχία της πάνω του. Ο Αντώνης δίνει στον Γεράσιμο πολύτιμες συμβουλές για τον χαρακτήρα του Καραπάνου ενόψει της σημαντικής συνάντησης που θα έχει μαζί του ο Γεράσιμος στις φυλακές.

Ο Γεράσιμος από την άλλη συναντά για πρώτη φορά τον Καραπάνο, τη μέρα που έχει γενέθλια ο χαμένος του γιος. Πόσα μυστικά κρύβει ο νεαρός αστυνομικός; Ο Καραπάνος ζει για άλλη μία χρονιά τα γενέθλια του γιου του μακριά του. Μόνο που αυτή τη φορά δεν είναι μόνος. Εκμυστηρεύεται στον Αστέρη σημαντικές προσωπικές στιγμές.

Ιδού και το trailer του σημερινού επεισοδίου