Survivor: Πρωτοφανής "σφαγή" στους Διάσημους - Οι τέσσερις υποψήφιοι

15.03.2022
Survivor: Πρωτοφανής "σφαγή" στους Διάσημους - Οι τέσσερις υποψήφιοι
Ξεκάθαρα με δύο υποομάδες οι Κόκκινοι έφεραν την κατάσταση στα... κόκκινα!

Ένα πολύ έντονο επεισόδιο παρακολουθήσαμε χθες στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και δεν εννοούμε σε αγωνιστικό επίπεδο.

Στον στοίβο των αγωνισμάτων ήταν οι Μπλε που κέρδισαν τον αγώνα ασυλίας χθες με αποτέλεσμα οι Κόκκινοι να φτάσουν στην κάλπη και να παλέψουν για το κολιέ της ατομικής ασυλίας. Σε αυτό το δεύτερο κομμάτι, νικήτρια τελικά ήταν η Ναυσικά. Το μοντέλο ήθελε πολύ αυτή τη νίκη καθώς, όπως τους είχε αποκαλύψει λίγο νωρίτερα ο Γιώργος Λιανός το όνομά της βρέθηκε στην τελευταία θέση ως προς το ποσοστό νικών που φέρνει στην ομάδα.

Από την κάλπη βγήκε το όνομα της Βρησιήδας, η οποία, για την ιστορία είναι η δεύτερη δυνατότερη παίκτρια μετά την Ευρυδίκη και η Ναυσικά, όπως αναμενόταν, υπέδειξε την Κάτια (και όχι τη Μυριέλλα που ήταν στην προτελευταία θέση ως προς τις νίκες που φέρνει.

Πλάι στις κοπέλες των Κόκκινων στέκονται ο Σπύρος (μόνιμος υποψήφιος, πια) και η Τζο, την οποία υπέδειξε με πολύ βαριά καρδιά η Ασημίνα ως κάτοχος του κολιέ ατομικης ασυλίας από πριν.

Εν αναμονή αποχώρησης λοιπόν!

Η ένταση στο συμβούλιο ξεκίνησε μεταξύ Τάκη και Κάτιας που ανέβασαν τους τόνους, όμως τους διέκοψε ο Λιανός για να προχωρήσουν στην ψηφοφορία.

Μετά την ψηφοφορία το συμβούλιο συνεχίστηκε με τη Ναυσικά να αποκαλύπτει τι έχει συμβεί λίγο πριν μπουν στον χώρο και χωρίς τις κάμερες να γράφουν και προκάλεσε πανικό.

Ο ένας κατηγορεί τον άλλο για πράγματα που φέρεται να έχει πει με κύρια κατηγορία αυτή απέναντι στον Τάκη. Λέγεται ότι ο Τάκης είπε στην Ευρυδίκη ότι "κάποιος καλά έκανε και της είπε αυτά που της είπε", υπονοώντας τον Βαλάντη. Ο Τάκης με τεράστια ένταση αρνιόταν ότι το έκανε αυτό ζητώντας από την παραγωγή να παίξει το συγκεκριμένο κομμάτι γιατί νιώθει πολύ αδικημένος.

Ο Τάκης, προφανώς, είπε έτσι αλλά δεν εννοούσε τον Βαλάντη, αλλά τον Άρη, όπως προέκυψε, ο οποίος έχει μαλλώσει με την Ευρυδίκη στο παρελθόν.