Σασμός: Οι εξελίξεις προκαλούν αντιδράσεις στους fans - Ανελέητο τρολάρισμα στο Twitter

15.03.2022
Σασμός: Οι εξελίξεις προκαλούν αντιδράσεις στους fans - Ανελέητο τρολάρισμα στο Twitter
Εξαιρετικά επιτυχημένη η σειρά του Alpha και το κοινό την έχει λατρέψει φέρνοντάς της στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης κάθε εβδομάδα. Όταν, όμως, κάτι "τσακίζει" οι fans δεν του "χαρίζονται".

Όπως είναι ήδη γνωστό σε όσους παρακολουθούν τη σειρά, η Αργυρώ, σε μια προσπάθεια να αφήσει πίσω της το χθες (βασικά, τον Αστέρη), δέχεται την πρόταση να αναλάβει μία θέση σε ξενοδοχείο της εταιρείας στην οποία εργάζεται στα Γιάννενα. Μαζί της πηγαίνει και η μαμά της, η Μαρίνα, η οποία δεν την αφήνει να κάνει αυτή την αρχή μόνη της.

ΟΚ μέχρι εδώ.

Από τη στιγμή που έφτασαν, όμως στα Γιάννενα, το ένα "φάουλ" διαδέχεται το άλλο, σύμφωνα με τους θαυμαστές της σειράς που συνεχίζουν να την παρακολουθούν με πάθος, μεν, υπογραμμίζουν τα κακώς κείμενα (από άποψης, υπερβολής) δε!

Στο στόχαστρο των τουιτεράδων που δεν αφήνουν, όπως πάντα, τίποτα σε "χλωρό κλαρί", αρχικά, το γεγονός ότι η Αργυρώ βρίσκει ξανά τον έρωτα (αν και ακόμη, η ίδια δεν το ξέρει) μόλις πατάει το πόδι της στην πόλη. Ο Σταύρος δεν τους γεμίζει το μάτι αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Το αγόρι αυτό, όχι μόνο πέφτει επάνω της στην κυριολεξία, αλλά αφενός δουλεύει στο ίδιο ξενοδοχείο μ' εκείνη, και έχει χάσει έναν ξάδελφο με το όνομα Πέτρος! Και εδώ φτάνουμε σε ακόμη μια σύμπτωση που τρολαρίστηκε έντονα από τους χρήστες του Twitter.

Πέτρος και πάλι ο νεκρός και η Μαρίνα μπαίνει στο νεκροταφεί, βρίσκει τον τάφο του παιδιού και κλαίει για τον δικό της Πέτρο... Spooky και οι αντιδράσεις -πάντα με χιούμορ βέβαια- καλά κρατούν.

Στο στόχαστρο των διαδικτυακών πειραγμάτων και το πόστο που περίμενε την Αργυρώ στα Γιάννενα, καθώς επίσης και η συνάντησή της με τον δήμαρχο αμέσως μόλις έφτασε στην πόλη.

Ιδού μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες -και απολαυστικές- αντιδράσεις που καταγράψαμε, πάντα με κέφι και χιούμορ!

Όσο για το σημερινό [15/3/2022] επεισόδιο; Ιδού μια μικρή γεύση: