"Γη της Ελιάς" Spoiler: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Ισίδωρος

15.03.2022
"Γη της Ελιάς" Spoiler: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Ισίδωρος
Δύσκολες ώρες -ξανά- για τους Βρεττάκους καθώς τους περιμένει μία ακόμη λαχτάρα.

Και ενώ αυτές τις μέρες η ανησυχία στη Μάνη προέρχεται από την επίθεση εις βάρος της Μαρίνας που κατέληξε σ' εκείνη να κάνει φόνο, σύντομα θα υπάρξει κάτι ακόμη που θα ταράξει το σπιτικό των Βρεττάκων.

Σύμφωνα με spoiler που έδωσε στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" ο Αλέξης Μίχας πολύ σύντομα η Αναστασία θα βρει τον Ισίδωρο αναίσθητο στο σπίτι του και θα τον μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Φαίνεται ότι τα προβλήματα υγείας που είχε ο Βρεττάκος επέστρεψαν και θα τρομάξουν τους δικούς του. Τα παιδά του, ο Μάνος και η Αντιγόνη, θα βρεθούν στο πλάι του από την πρώτη στιγμή και η Ιουλία με την Μυρτάλη θα επιστρέψουν άρον άρον από Θεσσαλονίκη όπου βρίσκονται για την κηδεία του Νικήτα -ναι αυτό ήταν ένα άλλο spoiler, αιματοβαμμένο που έκανε ο δημοσιογράφος χθες.

Ιδού και η αποκάλυψη:

Προς το παρόν, όμως, ιδού τι αναμένουμε στο σημερινό (15/3/2022) επεισόδιο

Η Μαρίνα παραμένει κρατούμενη στο Τμήμα, ενώ δίνουν κατάθεση ο Στάθης και ο Ιάκωβος. Ο Μάνος, διαλυμένος από την περιπέτεια και τη σύλληψη της Μαρίνας, παρακαλά τον αστυνόμο Κουράκο να του επιτρέψει να τη δει. Η Μαργαρίτα προσπαθεί να μπει στο σπίτι του Αλέξη και διαπιστώνει ότι ο γιος της έχει αλλάξει κλειδαριά. Του ζητάει τον λόγο και ο καβγάς δεν αργεί να φουντώσει ανάμεσά τους…

Η Αθηνά επιστρέφει στη Μάνη κι αμέσως πηγαίνει στον Ιάκωβο για να του μεταφέρει της υποψίες της Μαρίας για τη μητέρα του Δημήτρη. Ο Ιάκωβος, θορυβημένος, αποφασίζει να το ψάξει. Η Αρετή βλέπει στον δρόμο τον Στάθη και την Εύα, σε τρυφερή στιγμή που δεν αφήνει αμφιβολίες για τη σχέση τους.