Σασμός: Αργυρώ και Σταύρος πήραν τα... φαράγγια και ο Μαθιός "ανεβαίνει" προς Γιάννενα μεριά

16.03.2022
Σασμός: Αργυρώ και Σταύρος πήραν τα... φαράγγια και ο Μαθιός "ανεβαίνει" προς Γιάννενα μεριά
Οι εξελίξεις "τρέχουν" για τους πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς του Alpha με την Κρήτη να μην είναι το μόνο σημείο ενδιαφέροντος πια! Ιδού τι περιμένουμε στο σημερινό (16/5/2022) επεισόδιο.

Η γνωριμία της Αργυρώς με τον Σταύρο (Γιώργος Χριστοδούλου) είναι επεισοδιακή, καθώς εκείνος εμφανίζεται μπροστά της από το πουθενά την βοηθάει στις ερημιές. Μια νέα σχέση ξεκινά όμως αυτός ο πληθυντικός έχει προκαλέσει αντιδράσεις στα social media με τους fans να τον θεωρούν απίστευτα υπερβολικό. Ιδού μια σχετική γεύση:

Κατά τα άλλα, η Καλλιόπη δεν μπορεί να χωνέψει ότι την απαρνήθηκε ο γιός της, ενώ η Μαρίνα, στην άλλη άκρη της Ελλάδας γνωρίζει τη Δέσποινα (Γιάννα Ζιάννη) και μεταξύ των δύο χαροκαμένων γυναικών (θυμίζουμε ότι έχασαν και οι δυο τους γιους τους που είχαν και το ίδιο όνομα!) δημιουργείται μια ζεστή σχέση.

Ένα ακόμη μέτωπο ανοίγει με τον αδελφό του Σταύρου, Βαγγέλη (Γιώργος Τριανταφυλλίδης), ο οποίος μπλέκει άσχημα, ενώ πίσω στην Κρήτη, η Θοδώρα λέει στην Άννα ότι η φίλη του Μανόλη, η Κλαίρη είναι τυφλή. Πώς θα το πάρει ο Παντελής όταν το μάθει;

Ο Γεράσιμος είναι έτοιμος να συναντήσει τον Καραπάνο και μέσα από ένα μήνυμα που παίρνει για τα γενέθλιά του μαθαίνουμε -και επίσημα, πια- ότι ο διαβόητος κακοποιός είναι ο πατέρας του. Εκείνος το γνωρίζει, όμως ο Καραπάνος όχι ακόμη!

Τέλος, ο Μαθιός προσπαθεί να βρει τα ίχνη της Σεμίνας για να μαζέψει στοιχεία για την αθώωση του αδερφού του. Και θα φτάσει πολύ μακριά για να τα βρει. Καθώς μαθαίνει από τη Θοδώρα ότι η κοπέλα είχε μια στενή σχέση με τη Μαρίνα και την Αργυρώ, ο Μαθιός θα ταξιδέψει μέχρι τα Γιάννενα για να ζητήσει τη βοήθεια των Βρουλάκηδων, όσο κι αν δεν το φανταζόταν ποτέ!

Ιδού και το trailer για το σημερινό (16/3/2022) επεισόδιο