«Η Γη της Ελιάς»: Έτσι θα αποκαλύψει το άλλοθι του Στάθη η Ιουλία - Πώς θα αντιδράσει ο αστυνόμος; [video]

09.11.2021
«Η Γη της Ελιάς»: Έτσι θα αποκαλύψει το άλλοθι του Στάθη η Ιουλία - Πώς θα αντιδράσει ο αστυνόμος; [video]
Η μυστική σχέση θα αποκαλυφθεί και το σκάνδαλο δεν θα αργήσει να ξεσπάσει. Οι συνέπειες, όμως, θα είναι τραγικές.

Ο Στάθης κρατείται για την απόπειρα κατά της Χάιδως καθώς η επίθεση που η ίδια σκηνοθέτησε με τον Νικόλα έπεισε τους πάντες για την ενοχή του "αιώνιου εχθρού" της.

Η Ιουλία κρατά στα χέρια της το άλλοθί του και αποφασίζει να του το δώσει καθώς δεν αντέχει στην ιδέα του να μπορεί να σώσει τον άνθρωπο που αγαπά και να μην το κάνει.

Πηγαίνει λοιπόν στον αστυνόμο και του αποκαλύπτει ότι την ώρα που έγινε η απόπειρα ο Στάθης ήταν μαζι της στο εξοχικό τους στην Καρδαμύλη.

Ο αστυνόμος, που δεν έχει κρύψει το ενδιαφάρον του για εκείνη, δεν πιστεύει στ' αυτιά του και λέει ότι ο ίδιος θα προσπαθήσει να μη μιλήσει όμως δεν μπορεί να εγγυηθεί καθώς έχει διασπιστωθεί ότι στο τμήμα υπάρχουν διαρροές.

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη σήμερα είδαμε τη συγκεκριμένη σκηνή. Ιδού:

«Η Γη της Ελιάς»: Ο Λυκούργος εξομολογείται τον έρωτά του στη Χάιδω [video]

Η Αρετή μαθαίνει την αλήθεια

Η Ιουλία θυσιάζεται όμως δεν θα τους βγει σε καλό καθώς το σκάνδαλο δεν θα αργήσει να ξεσπάσει. Σύμφωνα με τα spoilers όλη η Μάνη θα μάθει το μυστικό του παράνομου ζεύγους, η Αρετή, όμως, τελευταία...

Η ταραχή της, λέγεται ότι είναι τόσο μεγάλη που όταν παίρνει το αυτοκίνητο και χάνει τον έλεγχο και έχει ένα πολύ σοβαρό ατύχημα που την αφήνει στο τέλος παράλυτη.

Οι ζωές όλων αναμένεται να αλλάξουν ριζικά.

Ιδού τι άλλο θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο.

Οι Καπερνάροι θεωρούν πως είναι θέμα χρόνου να αφεθεί ελεύθερος ο Στάθης, αλλά εκείνος γνωρίζει καλά πως αυτή τη φορά η θέση του είναι πολύ δύσκολη. Το μοναδικό του άλλοθι είναι η Ιουλία, αλλά δεν πρόκειται να της ζητήσει να ομολογήσει τον παράνομο δεσμό τους. Από την άλλη, η Ιουλία συνειδητοποιεί πως την ώρα του πυροβολισμού ήταν με τον Στάθη κι εξομολογείται στον Ιάκωβο το δίλημμά της. Ο Λυκούργος ζητά τη βοήθεια του Ιάκωβου στο θέμα της Αντιγόνης, με σκοπό να στριμώξουν τον Ισίδωρο, αλλά εκείνος αρνείται να τον βοηθήσει. Η Ισμήνη αποφασίζει να συνεταιριστεί με τη Μυρτάλη και να ανοίξουν μια εταιρεία καλλυντικών. Η Αθηνά κι η Μαργαρίτα προσπαθούν να πείσουν την Ευτυχία να μην προχωρήσει με τον Ανέστη, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Την ίδια ώρα, η Αντιγόνη εκφράζει την επιθυμία να γνωρίσει την Αθηνά και φέρνει τον Δημήτρη σε δύσκολη θέση. Ο Δημήτρης ζητά από την Αθηνά να δώσουν άλλη μια παράσταση και να φάνε όλοι μαζί με την Αντιγόνη, αλλά για κακή τους τύχη, Μαργαρίτα θα ακούσει την κουβέντα τους.

«Η Γη της Ελιάς»: Η Αντιγόνη Κουλουκάκου αποκαλύπτει το πιο καλά κρυμμένο μυστικό της οικογένειας Βρεττάκου

Η Ιουλία αισθάνεται ψυχολογική πίεση και αποφασίζει να καταθέσει στην αστυνομία ότι την ώρα που πυροβολήθηκε η Χάιδω, ο Στάθης ήταν μαζί της στο σπίτι της Καρδαμύλης. Μετά την αποκάλυψη ότι ο Δημήτρης δεν είναι γιος της, η Αθηνά νιώθει υποχρεωμένη να δώσει εξηγήσεις στην Μαργαρίτα. Στο μεταξύ, η Αντιγόνη μαθαίνει από τον Λυκούργο ότι η υπόθεσή της δεν μπορεί να προχωρήσει νομικά και εκθέτει τον Ισίδωρο σε όλη την Αρεόπολη. Αποκαλύπτει στον Πότη ότι ο Ισίδωρος είναι πατέρας της και η φήμη διαδίδεται σε όλη την πόλη. Η Ιουλία πηγαίνει στον αστυνόμο Κουράκο και του αναφέρει τη συνάντησή της με τον Στάθη στην Καρδαμύλη. Αυτός την παραπέμπει στον ανακριτή για να καταθέσει. Είναι ζήτημα χρόνου πια, το μεγάλο σκάνδαλο της παράνομης σχέσης τους να ξεσπάσει σε ολόκληρη την Αρεόπολη.