GNTM: 4 επιστροφές, 1 οικειοθελής αποχώρηση που δεν έγινε, ο τσακωμός των κριτών, τα δάκρυα και η Ελένη Φουρέιρα [video]

10.11.2021
GNTM: 4 επιστροφές, 1 οικειοθελής αποχώρηση που δεν έγινε, ο τσακωμός των κριτών, τα δάκρυα και η Ελένη Φουρέιρα [video]
Ένα πολύ έντονο, από όλες τις απόψεις επεισόδιο, είδαμε χθες το βράδυ, ένα επεισόδιο που ξεκίνησε με το Top 9 και κατέληξε σε ένα Top 12.

Τέσσερα μοντέλα επέστρεψαν στο παιχνίδι χθες το βράδι, τρία αγόρια και ένα κορίτσι, τα οποία επέλεξε ύστερα από casting που πραγματοποίησε με τη βοήθεια της Ισμήνης ο Alex Babahmadi, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Elite World Group, μεταξύ των 10 παιδιών που έχουν ήδη αποχωρήσει.

Στο παιχνίδι μπήκαν τελικά ο Αγγαίος, ο Ντίνος, ο Θάνος και η Ιωάννα. Ιδού πώς έγινε η αποκάλυψη στα υπόλοιπα παιδιά:

Η Ελένη Φουρέιρα και η φωτογράφηση

Η δοκιμασία της βραδιάς έφερε την Ελένη Φουρέιρα στη σκηνή και όλα τα παιδιά δίπλα της ποζάροντας τους ρυθμούς των τραγουδιών με στόχο να προωθήσουν τα ρούχα του σχεδιαστή Απόστολου Μητρόπουλου.

Μία πολύ απολαυστική διαδιακασία, που όμως δεν ήταν τόσο εύκολη όσο φαινόταν... Όσο για τη Φουρέιρα;;; Fuego!

Η φωτογραφία της Όλγας δίχασε τους κριτές - Ένταση μεταξύ Ισμήνης και Ζεν

Μία έντονη αντιπαράθεση σχετικά με το σκεπτικό και την απόδοση της συγκεκριμένης λήψης είχαμε κατά τη διαδικασία σχολιασμού της φωτογραφίας της Όλγας με τους τόνους να ανεβαίνουν επικίνδυνα! Τελικά η φωτογραφία της Όλγας, που είχε και ένα ντισαβανάζ, ήταν η δεύτερη καλύτερη της βραδιάς. Τη δουλειά πήρε ο Κωνσταντίνος. Ιδού το περιστατικό με τον τσακωμό και η φωτογραφία του Κωνσταντίνου:

Η πιο συγκινητική αποχώρηση της σεζόν

Στυλιανός, Ναπολέων και Γιάννης στο bottom 3 με τον πρώτο να σώζεται αμέσως. Τότε ήταν που είδαμε κάτι που δεν περιμέναμε. Ο Ναπολέων, σε μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή αυτοπροτάθηκε για αποχώρηση καθώς δεν ήθελε με τίποτε να φύγει ο Γιάννης. «Θέλω το modelling, αλλά ο Γιάννης το θέλει περισσότερο από εμένα. Δε θα νιώθω καλά», είπε μεταξύ άλλων το μοντέλο με τα δάκρυα να μην μπορούν να κρατηθούν.

«Δε θέλω να μείνω στο GNTM 4, επειδή κάποιος μου παραχωρεί τη θέση του. Δεν το δέχομαι. Είμαι πολύ εγωιστής. Πρέπει να φύγω με τις διαδικασίες του παιχνιδιού. Πάγωσα με την εξομολόγησή του. Το εκτιμώ. Είναι ένας διαγωνισμός και στο τέλος θα φύγουμε όλοι και θα μείνει ένας», είπε από την πλευρά του ο Γιάννης και τελικά αποχώρησε σε μία στιγμή έντονης συναισθηματικά φόρτισης!

Ιδού και το Top12 όπως διαμορφώθηκε και μια γεύση του τι να περιμένουμε τη Δεύτερα