«Η Γη της Ελιάς»: Η Μυρτάλη και ο Στέφανος μαθαίνουν για τη σχέση της Ιουλίας με τον Στάθη - Αντιδράσεις για την μπουνιά [video]

10.11.2021
«Η Γη της Ελιάς»: Η Μυρτάλη και ο Στέφανος μαθαίνουν για τη σχέση της Ιουλίας με τον Στάθη - Αντιδράσεις για την μπουνιά [video]
Οι ισορροπίες διαταράσσονται και πάλι ανάμεσα στις δυο οικογένειες αλλά και μέσα στην καθεμιά από αυτές.

Στο χθεσινό επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς του Mega είδαμε ότι η Ιουλία αποφάσισε να δώσει στον Στάθη το άλλοθι που δεν είχε και να τον σώσει από τη φυλακή, χωρίς να νοιαστεί για τις συνέπειες που αυτό θα έχει για τη σχέση τους και για εκείνη προσωπικά.

Έτσι αποκάλυψε το άλλοθι του Στάθη η Ιουλία - Πώς θα αντιδράσει ο αστυνόμος; [video]

Η αποκάλυψη της παράνομης σχέσης τους σιγά σιγά γίνεται γνωστή σε όλη τη Μάνη και για να προλάβουν τα χειρότερα, ο Στάθης και η Ιουλία αποφασίζουν να μιλήσουν οι ίδιοι τουλάχιστον στον Στέφανο και τη Μυρτάλη αντίστοιχα. Εκτός από την Αρετή, οι δύο νέοι είναι οι πρώτοι που επηρεάζονται άμεσα από αυτή την εξέλιξη.

Η Ιουλία, λοιπόν, λέει τα νέα στη Μυρτάλη και έχουμε το sneak preview από το σημερινό (10/11/2021) επεισόδιο:

Στο trailer για το ίδιο επεισόδιο βλέπουμε απόσπασμα από τη στιγμή που ο Στάθης αποκαλύπτει την αλήθεια στον γιο του ο οποίος του απαντά με μια γροθιά, μην μπορώντας να ελέγξει τα συναισθήματά του.

Η γροθιά αυτή έδωσε τροφή στους χρήστες του Twitter οι οποίοι, στην πλειοψηφία τους, αφενός τη χλεύασαν ως προς την... ποιότητα, αφετέρου αντέδρασαν ως προς την ουσία της αυτής καθαυτής!

Ιδού μερικά από τα σχετικά τιτιβίσματα:

Ιδού τι ακόμη να περιμένουμε στο σημερινό (10/11/2021) επεισόδιο:

Το κουτσομπολιό ότι η Ιουλία έδωσε άλλοθι στον Στάθη, αρχίζει να διαρρέει στην Αρεόπολη και η Ιουλία δεν ξέρει αν πρέπει να τα παραδεχτεί επισήμως ή να τα θεωρήσει ανυπόστατα. Ο Ιάκωβος τη συμβουλεύει να μιλήσει στη Μυρτάλη, γιατί είναι η πρώτη που θα επηρεαστεί άμεσα από αυτή την αποκάλυψη. Την ίδια ώρα, το ξαφνικό ταξίδι του Ισίδωρου στην Κύπρο διευκολύνει την Ιουλία, καθώς δεν είναι έτοιμη να τον αντιμετωπίσει. Ο Μάνος αγνοεί την έλευση του πατέρα του κι εξακολουθεί να περνάει αμέριμνες στιγμές με τη Μαρίνα. Η Αντιγόνη, οργισμένη από την αδιάφορη στάση του Ισίδωρου συνεχίζει να τον διαβάλλει, τροφοδοτώντας τον Πότη με πληροφορίες για το παρελθόν του με τη μητέρα της. Ο δικηγόρος του Στάθη κινεί τις διαδικασίες της αποφυλάκισής του κι όλη η οικογένεια περιμένει με ανυπομονησία την επιστροφή του στο σπίτι. Η Μυρτάλη συζητά με τον Ιάκωβο την προοπτική ενός ταξιδιού στην Ισπανία κι εκείνος δέχεται με χαρά να αναλάβει την ξενάγησή τους. Τη χαρά της, όμως, ανακόπτει μια κουβέντα που έχει με τη Μαργαρίτα, η οποία της εξηγεί ότι ο Αλέξης είναι καλύτερα και σύντομα θα βγει από την κλινική. Η Μυρτάλη συνειδητοποιεί πως δεν είναι έτοιμη να τον αντικρύσει πάλι και ζητά από τη Μαργαρίτα να τον κρατήσει μακριά της. Η Χάιδω γίνεται έξαλλη με την απελευθέρωση του Στάθη, ενώ ο Κουράκος τη στριμώχνει για να μάθει την αλήθεια για τον πυροβολισμό της. Η ώρα της κρίσης φτάνει για τον Στάθη και την Ιουλία.