«Άγριες Μέλισσες»: Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα σε μια σκηνή που έχει ξεσηκώσει τους fans τους [video]

10.11.2021
«Άγριες Μέλισσες»: Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα σε μια σκηνή που έχει ξεσηκώσει τους fans τους [video]
Είναι πολύς ο κόσμος που θέλει ξανά αυτούς τους δυο μαζί!

Το trailer για το σημερινό επεισόδιο [10/11/2021] της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 έχει κάνει μεγάλη μερίδα του κοινού που δεν έχει δεχτεί ακόμη ότι η Ασημίνα και ο Νικηφόρος έχουν χωρίσει να αναπτερώσει το ηθικό της.

Θυμίζουμε ότι η Ασημίνα έχει βρεθεί στο μαγαζί του Νικηφόρου και του Κωνσταντή με την ιδιότητά της ως κοσμικογράφου της εφημερίδας, προκειμένου να καλύψει δημοσιογραφικά τη γιορτή των υθινόντων για την υπογραφή της συμφωνίας για το αεροδρόμιο.

Η αναστάτωση για τους fans των ΑΝ (Ασημίνα Νικηφόρος) ξεκίνησε από χθες όταν εκείνη μπήκε απαστράπτουσα στο μαγαζί του και εκείνος δεν έκρυψε την έκπληξη αλλά και τον θαυμασμό του. «Είσαι πολύ όμορφη», της είπε και οι ελπίδα γεννήθηκε (;) ξανά.

Σήμερα, λοιπόν, αναμένεται μία σκηνή που θα βρει ξανά τον έναν στην αγκαλιά του άλλου, έστω και για λίγο!

Εκτός από τη ρομαντική στιγμή των ΑΝ, ιδού τι άλλο θα δούμε σήμερα το βράδυ:

Στη δεξίωση που πραγματοποιείται στο νυχτερινό κέντρο του Κωνσταντή και του Νικηφόρου, τα πράγματα κυλάνε ομαλά για τους προσκεκλημένους, όχι όμως για όλους. Η συνύπαρξη του Δούκα και της Μυρσίνης με την Ασημίνα και τα παιδιά τους θα φέρει τριγμούς. Ο Πέτρος γίνεται στόχος του Ακύλα, ενώ η αποκάλυψη ενός παράνομου δεσμού προμηνύει καινούρια προβλήματα. Μια ανίερη συμμαχία φαίνεται να γεννιέται κι ένας παλιός έρωτας σιγοβράζει ακόμα. Η Ελένη, αφού πληροφορείται τα δυσοίωνα νέα για τον Λάμπρο, επιδίδεται σ’ έναν αγώνα δρόμου, προκειμένου να τον γλυτώσει. Θα επισκεφθεί μια γυναίκα που θ’ αποδειχθεί η απόλυτη καταστροφή της.