Τάσος Ξιαρχό: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά το σκάνδαλο [video]

09.11.2021
Τάσος Ξιαρχό: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά το σκάνδαλο [video]
Στην εκπομπή "Super Κατερίνα" μίλησε ο χορογράφος που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτησή του μέσα από την οποία χλεύασε δημόσια μία κοπέλα για το ντύσιμό της ενώ κάποια στιγμή υπήρξε παρέμβαση του Νίκου Κοκλώνη.

Μετά τον σάλο που προκάλεσε η κίνησή του την εβδομάδα που πέρασε, ο Τάσος Ξιαρχό, επιχείρησε να αυτοκτονήσει, νοσηλεύτηκε, το έσκασε από το νοσοκομείο, επέστρεψε, έκανε μια νέα ανάρτηση μέσα από την οποία επιτέθηκε στη Δανάη Μπάρκα και στο τέλος συναντήθηκε με τη Μέρι, την κοπέλα την οποία διέσυρε μέσα από τα social media, και η οποία δέχτηκε τη συγνώμη του θέλοντας να βάλει μια τελεία στο θέμα που άνοιξε τόσο διάπλατα!

Τάσος Ξιαρχό: Δημόσια κατακραυγή μετά το βίντεο της ντροπής - Αποστομωτικές απαντήσεις από Μπάρκα και Γαρμπή

Χωρίς λάθος δεν υπάρχει εξέλιξη

Αναγνωρίζοντας το σφάλμα του και εξηγώντας ότι εκείνη τη βραδιά ήταν στο τέλος μιας πολύ δύσκολης μέρας και είχε καταναλώσει περισσότερο αλκοόλ από όσο έπρεπε, ο Τάσος Ξιαρχό παραδέχτηκε ότι το μετάνιωσε αλλά δεν ξέρει αν θα έκανε κάτι διαφορετικά. "Για κάποιον λόγο έγινε αυτό, πήρα ένα τεράστιο μάθημα και μέσα από εμένα το πήραν και άλλοι".

"Χωρίς λάθος δεν υπάρχει εξέλιξη" είπε ο χορογράφος ενώ μίλησε και για τη Μέρι με την οποία συναντήθηκαν στο σπίτι του, πέρασαν πολύ όμορφα και είπαν να ξαναβρεθούν.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης ο Τάσος Ξιαρχό αποκάλυψε αφενός ότι του έχουν ήδη κλείσει πόρτες από δουλειές, αφετέρου ότι υπήρξαν παρουσιάστριες που την επόμενη της ανάρτησης εμφανίστηκαν με ρίγες και του έστειλαν μήνυμα εξηγώντας ότι "δεν το ήθελαν, αλλά έπρεπε".

Τάσος Ξιαρχό: "Τα λάθη είναι για να τα διορθώνουμε"

Η τοποθέτηση της Κατερίνας Καινούργιου

Η οικοδέσποινα της εκπομπής "Super Κατερίνα" ξεκαθάρισε από την αρχή ότι ταράχτηκε κι εκείνη με την ανάρτησή του, την οποία μάλιστα δεν δίστασε να χαρακτηρίσει "εμετική", ενώ τόνισε πως αν δεν είχε ζητήσει συγνώμη και αν δεν είχει φανεί μετανιωμένος δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να τον έχει στην εκπομπή της σήμερα.

Η Κατερίνα Καινούργιου τον άκουσε προσεκτικά και στο τέλος τον συμβούλευσε να δει κάποιον ειδικό ώστε να βοηθηθεί και να σταθεί στα πόδια του.

Σοκάρει η ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό με τον Δημήτρη Λιγνάδη

Η παρέμβαση του Νίκου Κοκλώνη

Κάποια στιγμή στη συζήτηση παρενέβη ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος είχε αντιδράσει έντονα κατά του bullying μέσω ανάρτησής του, μετά το περιστατικό με τον Τάσο αλλά και ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον χορογράφο και τον γνωρίζει καλά.

Αφού τοποθετήθηκε επί του θέματος τονίζοντας ότι καθώς γνώρισε τον Τάσο, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι εκείνος θα έκανε μια τέτοια ανάρτηση ο παρουσιαστής/παραγωγός κατέληξε προτρέποντας να πετάξουμε το μίσος και να κρατήσουμε μόνο την αγάπη.

Ιδού και το εν λόγω απόσπασμα: