«Σασμός» Spoiler: Ο Πέτρος μαθαίνει για τη σχέση της Αργυρώς και του Αστέρη - Η αντίδρασή του θα είναι ακραία [video]

09.11.2021
«Σασμός» Spoiler: Ο Πέτρος μαθαίνει για τη σχέση της Αργυρώς και του Αστέρη - Η αντίδρασή του θα είναι ακραία [video]
Δραματικές αναμένονται οι εξελίξεις όσον αφορά σε αυτό τον μεγάλο έρωτα.

Η στιγμή που φοβόταν από την πρώτη στιγμή που έμαθε τα νέα για τη ζωή της κόρης της, η Μαρίνα, δυστυχώς, έφτασε! Όπως θα δουμε στο σημερινό επεισόδιο στη δημοφιλή σειρά του Alpha, ο Πετρής ακούει κατά λάθος κουβέντα τους με την Αργυρώ και πλέον δεν μπορούν να του κρύψουν την αλήθεια.

Τι θα κάνει, όμως, εκείνος; Πώς θα αντιδράσει στην είδηση ότι η αδελφή είναι ερωτευμένη με τον γιο του δολοφόνου του πατέρα τους;

Η μοιραία συνάντηση

Σύμφωνα με τα spoilers η αντίδραση του Πέτρου θα είναι αυτή που φαντάζεται η μητέρα του και ακόμη πιο έντονη. Όσο και να συμπαθεί ο ίδιος τον Αστέρη, δεν μπορεί να διανοηθεί ότι έχει σχέση με την αδελφή του. Η σύγκρουση θα είναι σφοδρή και ο ίδιος θα φτάσει στα άκρα.

Πληροφορίες θέλουν τον Πέτρο να παίρνει το όπλο του και να απειλεί κατά μέτωπο τον Αστέρη σε μια επίθεση, όμως, που θα πάει τελείως στραβά.

Προσπαθώντας να αφοπλίσει τον Πέτρο ο Αστέρης θα πατήσει τη σκανδάλη κατά λάθος και ο αδελφός της αγαπημένης του θα πέσει νεκρός, προκαλώντας, προφανώς, ένα τεράστιο ντόμινο εξελίξεων που θα επηρεάσουν τους πάντες.

Η αποκάλυψη για την αληθινή ταυτότητα του γιατρού

Εν μέσω της νέας τραγωδίας που θα χτυπήσει τα σπίτια των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων η αποκάλυψη για την ύπαρξη ενός ακόμη παιδιού, που μάλιστα ενώνει της δυο οικογένειες, συγκλονίζει όλο το χωριό.

Ο Άγγελος είναι ο καρπός του παράνομου έρωτα της Ανθούλας Σταματάκη και του Μάρκου Βρουλάκη και η αποκάλυψη αυτή θα αλλάξει όλες τις ισορροπίες, με την Καλλιόπη να αναλογίζεται αν έκανε λάθος τότε που πήρε το παιδί από την αδελφή του άντρα της και το έδωσε σε μία άλλη οικογέγεια να το μεγαλώσει κλείνοντας την ίδια σε ίδρυμα, όπου και πήρε μόνη τη ζωή της.

Ο θάνατος της Ανθούλας σήμανε, στην ουσία, την αρχή της βεντέτας που όλοι φοβούνται μήπως αναζωπυρωθεί.

Ιδού και η εξομολόγηση της Καλλιόπης στον παπά για το τι έκανε με την Ανθούλα η οποία έρχεται και ξανάρχεται στον ύπνο της τελευταία:


Τι άλλο θα δούμε στο σημερινό [9/11/2021] επεισόδιο;

  • Ο Άγγελος μαθαίνει όλο και περισσότερα για το παρελθόν της μητέρας του, την ίδια ώρα που η Καλλιόπη βασανίζεται από ενοχές για όσα της έκανε.
  • Οι αρχαιοκάπηλοι καταφέρνουν και πάλι να διαφύγουν, φέρνοντας τον Αντώνη στα πρόθυρα της απελπισίας.
  • Ο Μανόλης εξακολουθεί να βασανίζεται από εφιάλτες για το φόνο του Στεφανή.
  • Η Θοδώρα ανακοινώνει το γάμο της με το Γιώργη, ένα απρόβλεπτο περιστατικό ωστόσο, θα γκρεμίσει τα σχέδιά της.
  • Ο Αστέρης αναρρώνει, και ευχαριστεί τη Βασιλική για τη στάση της, την ίδια στιγμή που η Αργυρώ είναι πιο αποφασισμένη από ποτέ να υπερασπιστεί τη σχέση τους.

Ιδού και το τρέιλερ: