«Γη της Ελιάς»: Ο Δημήτρης παίρνει το πρώτο φιλί από την Αντιγόνη [video]

20.10.2021
«Γη της Ελιάς»: Ο Δημήτρης παίρνει το πρώτο φιλί από την Αντιγόνη [video]
Μια πρώτη γεύση του τι θα δούμε στο σημερινό (20/10/2021) επεισόδιο.

Ένα από τα μέτωπα που έχουν ανοίξει τις τελευταίες μέρες στη δημοφιλή σειρά του Mega είναι το φλερτ του Δημήτρη προς την Αντιγόνη, το οποίο φαίνεται πως... ανθίζει, τελικά.

Ο Δημήτρης δεν γνωρίζει ακόμη ότι η νεαρή γιατρός είναι κόρη Βρεττάκου -κανείς εκτός από τη Μαρίνα και τη Μυρτάλη δεν το γνωρίζουν, αυτό, εξάλλου- όμως η παρουσία της δεν του είναι καθόλου αδιάφορη. Την κυνήγησε αρκετά και φαίνεται ότι κερδίζει.

Οι δυο τους βγήκαν μαζί και λίγο πριν την αφήσει στο σπίτι της, μοιράστηκαν ένα φιλί μέσα στο αυτοκίνητο. Εκείνος ζητά να ανέβει για ένα τελευταίο ποτό, όμως η Αντιγόνη τον επαναφέρει ευγενικά, προτρέποντάς τον να μη βιάζεται!

«Γη της ελιάς»: Η αλήθεια για το φονικό που έστειλε τη Μαρία στη φυλακή αποκαλύφθηκε -και εξήγησε πολλά

Ιδού το εν λόγω απόσπασμα που θα δούμε σήμερα το βράδυ:

Τι θα δούμε σήμερα (20/10/2021)

Εκτός από το ραντεβού του Δημήτρη με την Αντιγόνη αναμένονται οι εξής εξελίξεις: Ο Φίλιππος νιώθει πως δεν έχει άλλη επιλογή παρά να πει στη Βασιλική όλη την αλήθεια για τον πυροβολισμό του Στέφανου. Ο Μάνος προειδοποιεί τον Δημήτρη πως, αν δεν πάρει τη δουλειά του σοβαρά, θα απολυθεί. Την ίδια ώρα, ο Ανέστης κλέβει τα χρήματα από το σπίτι της Άννας και τα επιστρέφει στον Δημήτρη. Ο Ισίδωρος κι η Αθηνά προετοιμάζονται για το άνοιγμα της θυρίδας του Ιπποκράτη, αγνοώντας το περιεχόμενό της. Η Μυρτάλη βλέπει τον Στέφανο αγκαλιά με την Ελένη και ζηλεύει.