«Γη της Ελιάς» Spoiler: Τι δουλειά έχει ο Χρήστος Βασιλόπουλος στη Μάνη; [video]

20.10.2021
«Γη της Ελιάς» Spoiler: Τι δουλειά έχει ο Χρήστος Βασιλόπουλος στη Μάνη; [video]
Νέα πρόσωπα, νέες ιστορίες, νέο ενδιαφέρον στη δημοφιλή σειρά του Mega.

Η ιστορία που αφηγείται η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου και σκηνοθετεί ο Ανδρέας Γεωργίου έχει κερδίσει από την πρώτη στιγμή μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού. Οι εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα της δράσης κρατούν το ενδιαφέρον αμείωτο και νέα πρόσωπα εντάσσονται στο καστ ξετυλίγοντας νέες, ενδιαφέρουσες ιστορίες.

«Γη της Ελιάς»: Ο Δημήτρης παίρνει το πρώτο φιλί από την Αντιγόνη [video]

Μέτωπο Λυκούργου

Οι αποκαλύψεις ήρθαν σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή "Πάμε Δανάη" και το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα ο οποίος επιβεβαίωσε σχετικές φήμες.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος και η Αντωνία Χαραλάμπους είναι τα δύο νέα πρόσωπα που αναμένονται στη σειρά πολύ σύντομα και, όπως φαίνεται, θα προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση σε όλους αλλά κυρίως στον Λυκούργο.

Η Αντωνία Χαραλάμπους, εκ Κύπρου ορμώμενη, θα ερμηνεύσει τον ρόλο της Ισμήνης, της κόρης του Λυκούργου, η οποία ζει στη Γερμανία, όμως μετά τον χωρισμό της αποφασίζει να πάρει τα παιδιά της και να ζήσει στη Μάνη κοντά στον πατέρα και τη μητέρα της, τη Μέλπω.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος, εξ Αμερικής ορμώμενος, θα ερμηνεύσει τον Σάββα, πρώην σύζυγο της Ισμήνης και όχι τόσο "καλό παιδί" κατά πως φαίνεται! Ο Σάββας θα ακολουθήσει την Ισμήνη στη Μάνη και, μάλλον, ανακατωσούρα θα φέρει! Αναμένονται ενδιαφέρουσες εξελίξεις καθώς όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας η κόρη του Λυκούργου θα ερωτευτεί έναν Μανιάτη (ποιον άραγε;) και από αυτή τη σχέση θα προκύψουν νέα "θεματάκια".

Χρήστος Βασιλόπουλος και υιός

Ο Έλληνας ηθοποιός που έχει εγκατασταθεί μόνιμα στο Λος Άντζελες τα τελευταία χρόνια δέχτηκε με χαρά την πρόταση του Ανδρέα Γεωργίου να συμμετάσχει στη νέα σειρά, αν και δυσκολεύτηκε πολύ να αποχωριστεί τη σύντοφό του, Sarah Conner, και τον 4 μηνών γιο τους, Απόλλωνα!

Η Sarah και ο Apollo θα έρθουν να δουν τον μπαμπά αλλά δεν είναι γνωστό το πότε. Προς το παρόν ο Χρήστος Βασιλόπουλος έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα εδώ και μία εβδομάδα και αναμένουμε τις σκηνές του στη μικρή οθόνη πολύ συντομα. Μέχρι τότε, ιδού το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα: