«Η Γη της Ελιάς»: Ο Στάθης έμαθε για τον αντίζηλο και γίνεται έξαλλος [video]

21.10.2021
«Η Γη της Ελιάς»: Ο Στάθης έμαθε για τον αντίζηλο και γίνεται έξαλλος [video]
Μήλον της έριδος η Ιουλία ανάβει πάθη και φωτιές!

Οι εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα συνεχίζονται στη δημοφιλή σειρά του Mega κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Μία από τις ιστορίες που έχουν δημιουργήσει ένταση στα τελευταία επεισόδια αφορά στο ενδιαφέρον που έχει δείξει ο αστυνόμος Κουράκος προς το πρόσωπο της Ιουλίας Βρεττάκου.

Ένα ενδιαφέρον που έχει αρχίσει να συζητιέται και, μοιραία, φτάνει στα αυτιά του Στάθη, ο οποίος βγαίνει από τα ρούχα του και ζητά εξηγήσεις.

«Γη της ελιάς»: Η αλήθεια για το φονικό που έστειλε τη Μαρία στη φυλακή αποκαλύφθηκε -και εξήγησε πολλά

Στο trailer για το σημερινό (21/10/2021) επεισόδιο παίρνουμε μια γεύση από το μένος του Στάθη που δεν φαίνεται να αντέχει ούτε καν στην ιδέα ενός άλλου άντρα να διεκδικεί την αγαπημένη του

Οι υπόλοιπες εξελίξεις
  • Στα υπόλοιπα μέτωπα θα δούμε τη Μαργαρίτα να προσφέρεται να βρει δουλειά στη Μυρτάλη, στα χωράφια που είχε αναλάβει πριν ασχοληθεί με τους Βρεττάκους, ενώ ταυτόχρονα να την καθησυχάζει πως ο Αλέξης θα θεραπευτεί και δεν θα της ξανακάνει κακό.
  • Η Αθηνά κι ο Ισίδωρος συγκρούονται, για μια ακόμη φορά, με αφορμή το ελαιοτριβείο και η εκείνη του ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να του πουλήσει το μερίδιό της.
  • Ο Αποστόλης αρχίζει να δυσανασχετεί με τη συμπεριφορά της Ευτυχίας, ενώ ο Ανέστης της αγοράζει ένα πανάκριβο δώρο προκειμένου να την πείσει για τα αισθήματά του.
  • Η Χάιδω υποψιάζεται πως ο Φίλιππος έχει μια σοβαρή σχέση και της το κρύβει.
  • Η Αθηνά επισκέπτεται τη μητέρα της στο Σούνιο, με σκοπό να αντιμετωπίσουν τον Δημήτρη κι όλα όσα ανακάλυψε για εκείνη.
  • Το μαγαζί της Αρετής είναι, πλέον, σχεδόν έτοιμο κι όλη η οικογένεια μαζεύεται για το κρέμασμα της ταμπέλας και να ευχηθεί τα καλορίζικα.