Ηλιάννα Παπαγεωργίου: Αυτοί θα είναι οι συνεργάτες της - Η επίσημη ανακοίνωση

04.09.2020
Ηλιάννα Παπαγεωργίου: Αυτοί θα είναι οι συνεργάτες της - Η επίσημη ανακοίνωση
Η αντίστροφη μέτρηση και για αυτή την πρεμιέρα έχει αρχίσει.

Φωτιά έχουν πάρει τα γραφεία Τύπου των τηλεοπτικών σταθμών με αφορμή την έναρξη της φετινής σεζόν. Οι ομάδες των εκπομπών έχουν "κλειδώσει" και έχουμε τη μία μετά την άλλη, τις επίσημες ανακοινώσεις.

Το θέμα εδώ αφορά την εκπομπή του Alpha POP UP, στην οποία η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα κάνει το ντεμπούτο της ως παρουσιάστρια. Έχουν ακουστεί διάφορα για τα ονόματα που θα την πλαισιώσουν και σήμερα έχουμε τα επίσημα... φανερώματα.

Ιδού η επίσημη ανακοίνωση του Alpha, λοιπόν.

Τολμηροί, διαφορετικοί κι ειλικρινείς, καθρεφτίζουν το τηλεοπτικό κοινό και λένε ό,τι πραγματικά σκεφτόμαστε όλοι!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη, τη Φωτεινή Πετρογιάννη, τον Κωνσταντίνο Ντάφλο και τον Παναγή Τζωρτζάτο βάζουν άφοβα τους τηλεθεατές στην καθημερινότητά τους, κάνουν αληθινές συζητήσεις για τις προσωπικές τους εμπειρίες, τα νέα της ημέρας, την ομορφιά, τη μόδα, τη γυναίκα, την οικογένεια, τις σχέσεις. Ανατρέπουν τις καθιερωμένες συνήθειες και χρησιμοποιούν την ενέργεια και το πάθος τους αποδεικνύοντας ότι το POP UP είναι «ένα έργο σε εξέλιξη».

Pop Up! με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Πρεμιέρα, Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου στις 13:50 στον Alpha και κάθε μεσημέρι στις 13:50.

Και για να έχουμε και τις πρώτες εικόνες μέχρι την πρώτη επίσημη φωτογράφηση της ομάδας, ιδού, με τη σειρά που αναφέρονται στην ανακοίνωση:

Η Αφροδίτη Γραμμέλη από το "Πρωινό" του ΑΝΤ1

Η Φωτεινή Πετρογιάννη έρχεται από τους κόλπους του Alpha και το Σαββατοκυριακάτικο "Καλύτερα δεν γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού.

Ο Κωνσταντίνος Νταφλός από το "Ευτυχείτε" του Open, με την Κατερίνα Καινούργιου

Και ο Παναγής Τζωρτζάτος από το... ραδιόφωνο!