Φαίη Σκορδά: Η ανακοίνωση για την πρεμιέρα με ένα πρόσωπο-έκπληξη στο πλευρό της

02.09.2020
Φαίη Σκορδά: Η ανακοίνωση για την πρεμιέρα με ένα πρόσωπο-έκπληξη στο πλευρό της
Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε και τα νέα πρόσωπα στην παρέα του "Πρωινού" έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις 7 Σεπτεμβρίου, στις 10 το πρωί η πρεμιέρα αυτής της σεζόν για το "Πρωινό" του ΑΝΤ1, που μόλις έστειλε αναλυτικό Δελτίο Τύπου.

Η Φαίη Σκορδά παραμένει σταθερά στο τιμόνι της εκπομπής για 8η χρονιά αλλά η παρέα της αλλάζει κατά πολύ.

Μετά τις αποχωρήσεις των δύο βασικών σνεργατών της -ο λόγος για τον Άρη Καβατζίκη και την Αφροδίτη Γραμμέλη, οι οποίοι ετοιμάζονται να υποστηρίξουν δυο νέες παρουσιάστριες σε άλλα κανάλια- τα ονόματα που "έπαιξαν" για το Πρωινό ήταν πολλά.

Τώρα έχουμε τα "φανερώματα".

Διαβάζουμε λοιπόν, ότι εκτός από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που παραμένει στο πλευρό της Φαίης για ακόμη μία χρονιά, στην παρέα προστείθενται ο Δημήτρης Μοθωναίος και η Κόνι Μεταξά ενώ η μεγάλη έκπληξη έρχεται από τον Βαγγέλη Περρή, ο οποίος πριν από λίγες μέρες είχε σχεδόν διαψεύσει τα σενάρια που τον ήθελαν να εντάσσεται στην ομάδα του "Πρωινού", με τον όποιον τρόπο. Όπως είχαμε διαβάσει τότε στο tinasmess.gr ο Περρής είχε επιβεβαιώσει ότι όντως είχε γίνει μια επαφή κάποια στιγμή, αλλά είπαν να ξαναμιλήσουν μετά τις διακοπές, πράγμα που δεν έγινε. Μάλιστα, χαρακτηριστικά ανέφερε: “Είμαι στον Γρηγόρη και ΜΟΝΟ. Πρώτα συνεννοούμαι μαζί του”. (σ.σ. Ο Βαγγέλης Περρής έφτιαχνε τα βιντεάκια για την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου)

Προφανώς μεσολάβησαν κι άλλα, καθώς στην ανακοίνωση του ΑΝΤ1 διαβάζουμε τα εξής:

"Με την εμπειρία και το καυστικό ύφος που τον χαρακτηρίζει, ο Βαγγέλης Περρής μπαίνει στην παρέα του «Πρωινού» και φέρνει ανατροπές, άλλοτε ευχάριστες, άλλες φορές όχι και τόσο"

Ανυπομονούμε...

Την παρέα συμπληρώνει και ο Αλέξης Μίχας "επειδή το τηλεοπτικό ρεπορτάζ είναι πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος".

Στην κουζίνα της εκπομπής θα είναι ο Πέτρος Συρίγος, ο οποίος θα μοιράζεται γευστικές συνταγές που όλοι μπορούμε να φτιάξουμε στην κουζίνα μας ενώ η Άννα Μαρία Μπαρού, δίνοντας πρωτότυπες ιδέες για food styling και εντυπωσιακές προτάσεις για κάθε περίσταση.

"Σταθερή αξία" στον ΑΝΤ1 η Λίτσα Πατέρα θα δίνει τις προβλέψεις και τις συμβουλές της για κάθε ζώδιο, ενώ "o Χρήστος Νέζος θα μας ταξιδεύει σε αγαπημένους προορισμούς και νέες δοκιμασίες, μέσα από ζωντανές συνδέσεις, και ο έμπειρος διακοσμητής Νίκος Κωνστάντης, για ακόμη μια χρονιά, θα μας προτείνει έξυπνους τρόπους για να ομορφύνουμε το σπίτι μας και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας"

Αντίστροφη μέτρηση λοιπόν!