Γιάννης Στάνκογλου: Ο "Θωμάς Κυπραίος" φεύγει, ο "Αποστόλης" έρχεται - Αγνώριστος στον νεό του ρόλο

04.09.2020
Γιάννης Στάνκογλου: Ο "Θωμάς Κυπραίος" φεύγει, ο "Αποστόλης" έρχεται - Αγνώριστος στον νεό του ρόλο
Μετά τις "Άγριες Μέλισσες" θα δούμε τον δημοφιλή ηθοποιό σε κάτι τελείως διαφορετικό.

"Η συμφωνία ήταν για 145 επεισόδια", είχε απαντήσει σε δημοσιογράφους που ρωτούσαν αν επρόκειτο να συνεχίσει η συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 και τη σειρά "Άγριες Μέλισσες", ο Γιάννης Στάνκογλου. Κάποια στιγμή, βέβαια, είχε αφήσει ένα "παραθυράκι" ελπίδας στους απανταχού θαυμαστές του "Θωμά Κυπραίου" του, όμως τελικά ο κύβος ερρίφθη και μετά την ολοκλήρωση του ρόλου -που έρχεται σύντομα με το τέλος του χαρακτήρα του- τον "κερδίζει" άλλο κανάλι, άλλη σειρά και ένας τελείως διαφορετικός αέρας.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Στάνκογλου πριν από λίγο με μία ανάρτηση. Σε αυτή τον βλέπουμε ως "Αποστόλη", τον ρόλο που πρόκειται να υποδυθεί σε μια νέα σειρά που θα δούμε φέτος στο Mega, τα γυρίσματα της οποίας ξεκίνησαν σήμερα. Τίτλο δεν γνωρίζουμε ακόμη, όμως ξέρουμε ότι το σενάριο υπογράφει η Μυρτώ Κοντοβά, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τις δουλειές της "Υπέροχα Πλάσματα" και "Μίλα μου Βρώμικα", παλιότερα.

Ιδού ο Αποστόλης, λοιπόν, ο οποίος πρέπει να πούμε ότι καμία σχέση δεν έχει με τον Θωμά:

Στη σειρά αυτή, έχουμε ακούσει ότι εκτός του Στάνκογλου θα δούμε τους Μάκη Παπαδημητρίου, Θεοδώρα Τζήμα και Γιώργο Παπαγεωργίου. Αναμένουμε τα επίσημα, πάντως.

Πάντως, να σημειώσουμε ότι μια σχέση με τις "Μέλισσες" τις διατηρεί και στο νέο σίριαλ ο Γιάννης Στάνκογλου -έστω και έμμεσα- αφού ο Γιώργος Παπαγεωργίου που αναφέραμε πιο πάνω, είναι ο σύντροφος της Δανάης Μιχαλακη, της τηλεοπτικής "Δρόσως Σταμίρη" δηλαδή! Έτσι, για την ιστορία!