Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το απίθανο βίντεο με το οποίο παρουσιάζει επίσημα τους συνεργάτες της

05.09.2020
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το απίθανο βίντεο με το οποίο παρουσιάζει επίσημα τους συνεργάτες της
Αντίστροφη μέτρηση για τη νέα εκπομπή και σήμερα είχαμε τα... αποκαλυπτήρια.

Η επίσημη ανακοίνωση για τους συνεργάτες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου σε αυτή την πρώτη της "επιχείρηση παρουσίαση εκπομπής" έχει ήδη γίνει.

Σήμερα όμως είχαμε και την πρώτη δική της παρουσίαση. Κάτι πιο προσωπικό με ένα κόνσεπτ πολύ φρέσκο, που μας άρεσε πολύ.

Ιδού λοιπόν, ηλεζάντα και το βιντεάκι μέσα από το οποίο η Ηλιάνα φαίνεται να αρπάζει με το χέρι της αυτούς που επέλεξε και να τους τοποθετεί μαζί και εκατέρωθέν της.

Έχουμε και λέμε, λοιπόν...

Η Αφροδίτη Γραμμέλη από το "Πρωινό" του ΑΝΤ1, η Φωτεινή Πετρογιάννη έρχεται από τους κόλπους του Alpha και το Σαββατοκυριακάτικο "Καλύτερα δεν γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού, ο Κωνσταντίνος Νταφλός από το "Ευτυχείτε" του Open, με την Κατερίνα Καινούργιου και ο ο Παναγής Τζωρτζάτος από το... ραδιόφωνο!

Ό,τι μου λείπει το βρήκα!! Αφροδίτη Γραμμέλη.. σοβαρό θηλυκό κατεργάρα γυναίκα @afroditiag 💄Παναγής Τζωρτζάτος.. Της πεθεράς το όνειρο @panagistzo_a 💐Κωνσταντίνος Ντάφλος.. Ο σκανταλιάρης φίλος σου @ntaflour 😈Φωτεινή Πετρογιάννη.. Φωτεινή and the city @fotinipetrogianni 👠Από τη Δευτέρα 14/09 και κάθε μέρα θα είμαστε μαζί σας ❤️

Περιμένουμε τις 14 Σεπτεμβρίου λοιπόν. Μαζί με τα σχολεία και η πρεμιέρα -και- αυτής της εκπομπής!