Απίστευτο: Το Mega προσφέρει ένα πιάτο φαΐ στην Ελένη!

11.03.2015
Ιδιαίτερα θερμές έχουν γίνει οι σχέσεις της Ελένης Μενεγάκη με το Mega, ειδικά φέτος, που στο κανάλι βρίσκεται ο καλός της φίλος, Μάρκος Σεφερλής.

Και πέρυσι, η παρουσιάστρια είχε βγει τηλεφωνικά στο πρωινό του καναλιού, όταν το παρουσίαζαν οι κουμπάροι της, Πέτρος Κωστόπουλος και Τζένη Μπαλατσινού. Αλλά φέτος, οι σχέσεις έχουν συσφιχθεί κι άλλο, με αποτέλεσμα οι φιλοφρονήσεις και τα ταψιά με το φαΐ να πάνε και να έρχονται.

Και σε αυτό θέλουμε να σταθούμε. Η έγκυος Ελένη ο, τι βλέπει, το λιγουρεύεται. Και την πρώτη φορά είχε λιμπιστεί ένα φαγητό που είχε φτιάξει ο Ανδρέας Λαγός, στο Mega με ΜΙΑ. Και οι άνθρωποι του καναλιού φρόντισαν τότε και της έστειλαν με συνεργάτη από την παραγωγή, στον «αέρα» της εκπομπής της, ένα ταψί ολόκληρο.

Και το αλισβερίσι συνεχίστηκε πρόσφατα. Το Λενιώ είδε τη σπεσιαλιτέ που μαγείρεψαν το πρωί που είχε πάει καλεσμένη η Κατερίνα Ζαρίφη και της ζήτησε να της φέρει δύο κομμάτια. Αλλά το Mega φρόντισε και της έστειλε μισό ταψί, με την παρουσιάστρια να τους ευχαριστεί μέσα από την εκπομπή της και να στέλνει τα φιλιά της.

«Να στείλω τα φιλιά μου στο Mega. Πραγματικά να τους ευχαριστήσω. Εκεί που βαφόμουν στο καμαρίνι, ξαφνικά αρχίζω και βλέπω κάτι κοντινά σε ένα ταψί με κιμά και πιπεριές και λέω Παναγία μου λιποθυμώ. Και λέω πάρε τηλέφωνο δυο κομματάκια θέλω, να στείλω να μου τα φέρουν; Σας ευχαριστώ πολύ. Ντερλίκωσα να είστε καλά. Θα πάρω και σπίτι γιατί στείλατε μισό ταψί. Ήταν σαν παστίτσιο σε μορφή πίτας, με αυτή την πιπεριά που έβγαζε μια μαγεία».

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης (11/3) η Έλενα Τσαβαλιά έστειλε on air μήνυμα στη Μενεγάκη ότι την άλλη εβδομάδα θα της στείλουν και πίτα! «’Εχω μήνυμα προς την Ελένη Μενεγάκη. Ελένη καλημέρα έχω να σου πω ότι ο Ανδρέας μας σήμερα εδώ έφτιαξε μια πίτα έτσι για να έχουμε να τρώμε με αυγά, τυριά και με διάφορα υλικά, οπότε όταν τον είδα να την φτιάχνει του είπα, μία τέτοια να φτιάξεις την επόμενη εβδομάδα και θα την της στείλεις . Οπότε Ελένη …..ετοιμάσου. Την επόμενη εβδομάδα τρως πίτα" είπε χαρακτηριστικά.