Η ατάκα της Shaya για την Κυριάκου που θα συζητηθεί!

11.03.2015
Καλεσμένη στο Mega με ΜΙΑ ήταν το πρωί της Τετάρτης (11/3) η Shaya και μίλησε κυρίως για τη συμμετοχή της στον ελληνικό τελικό της Γιουροβίζιον.

Ο Μάρκος Σεφερλής, μεταξύ άλλων, τη ρώτησε πώς της φάνηκε η μπαλάντα της νικήτριας, Μαρίας Έλενας Κυριάκου και πως νομίζει ότι θα πάει στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision! Και η απάντηση που έδωσε η νεαρή τραγουδίστρια ήταν κάτι σαν… να σε κάψω Γιάννη να σε αλείψω λάδι! Γιατί μπορεί από τη μία να είπε ότι της άρεσε το τραγούδι, από την άλλη όμως δεν τρελάθηκε, πετώντας και την κακία της ότι δεν το βλέπει να προχωράει!

"Moυ άρεσε και είπα, αν είναι να κινδυνέψω από κάποιον, ας είναι από την μπαλάντα». Και πρόσθεσε: «Πιστεύω θα πάει πιο δύσκολα από το δικό μου γιατί είναι η χρονιά της μπαλάντας. Γιατί όλοι μπαλάντα έχουν και έχω ακούσει ωραίες μπαλάντες απ' έξω»!!!

Αλλά, εντάξει, στο τέλος είπε, ότι ελπίζει να πάει καλά!!!

Να υπενθυμίσουμε ότι η Σάσα Σταμάτη είχε αποκαλύψει στο Πρωινό ότι η Shaya μετά τον τελικό δεν πήγε να συγχαρεί τη νικήτρια. Και γενικά, είχε μία ξινίλα. Η ίδια το διέψευσε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, αλλά μετά από αυτή την απάντηση, αρχίζουμε να έχουμε τις αμφιβολίες μας.