Ο Περρής το παραδέχτηκε: Συμβουλεύει τη Σπυροπούλου!

11.03.2015
Πριν λίγες μέρες, βούιζε ο τόπος από δημοσιεύματα που ήθελαν τον Βαγγέλη Περρή να αναλαμβάνει ρόλο συμβούλου της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της εκπομπής «Σπίτι μου σπιτάκι μου».

Το περασμένο σαββατοκύριακο, ο δημοσιογράφος βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή του Alpha και με το δικό του τρόπο προσπάθησε να διασκεδάσει τις φήμες, αλλά μεταξύ μας, όχι με ιδιαίτερα πειστικό τρόπο. Το πρωί της Τετάρτης (11/3) ήταν καλεσμένος στο Πρωινό και για πρώτη φορά σχολίασε όσα γράφτηκαν για εκείνον και τη θέση συμβούλου της Σπυροπούλου.

«Η πραγματικότητα είναι ότι είναι ένας παράγοντας της εκπομπής σας, ο Θέμης Γεωργαντάς, γιατί μου έκανε αυτό με τον Καθρέφτη και μου λέει πόσα λεφτά ήθελες για να πας στη Σπυροπούλου; Και λέω δε θα πήγαινα με λεφτά, θα πήγαινα ούτως ή άλλως γιατί τη θεωρώ πολύ ενδιαφέρουσα ως περίπτωση και μπορεί να κάνει μία πολύ καλύτερη εκπομπή από αυτό που κάνει» δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Εγώ την πήρα μετά, γιατί μου έβαλε την ιδέα και της λέω «Ρε συ Κωνσταντίνα» - γιατί την έχουμε γνωρίσει, έχει έρθει στην εκπομπή, μου έχει φερθεί πάρα πολύ ευγενικά, είχα δηλαδή την άνεση - έτσι κι έτσι και ό, τι είπα το εννοώ, ότι πρέπει να βάλει σε μία σειρά την εκπομπή. Και της είπα δύο τρία πράγματα με πολύ καλή διάθεση, με τη λογική όμως που μεταξύ μας όλοι ανταλλάσουμε πληροφορίες, το οποίο δεν είναι ούτε επαγγελματική σχέση, ούτε ρόλος συμβούλου. Έχουν το μηχανισμό τους οι άνθρωποι, εγώ προσπάθησα να πω από φιλική διάθεση. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει πιο επαγγελματικό αυτό. Γιατί είμαι στον ΑΝΤ1, γιατί δεν έχω χρόνο και γιατί με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο να έχω μια επαφή με ανθρώπους που να μην μεσολαβεί το επαγγελματικό για να διατηρηθεί στα επίπεδα που θέλουν άπαντες»