Κοκκινόπουλος: Απαντά στα ασφαλιστικά για το έγκλημα της Σαντορίνης

11.03.2015
Τη δική του απάντηση στην οικογένεια της 24χρονης δασκάλας, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο όταν ο σύζυγος της την αποκεφάλισε, στη Σαντορίνη, δίνει ο Πάνος Κοκκινόπουλος.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η οικογένεια της κοπέλας μόλις πληροφορήθηκε ότι η σειρά «10η Εντολή» πρόκειται να ασχοληθεί με το άγριο έγκλημα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα ζητώντας να απαγορευτεί η προβολή του επίμαχου επεισοδίου.

Τώρα, ο σκηνοθέτης της σειράς, απαντά στην οικογένεια και δίνει τη δική του εξήγηση τόσο για το επεισόδιο, όσο και για τη φωτογραφία από τα γυρίσματα, όπου ο πρωταγωνιστής είναι στο δρόμο κρατώντας το κεφάλι, ενώ δίπλα είναι το περιπολικό, με το οποίο στο έγκλημα της Σαντορίνης, είχε διαφύγει ο δράστης. Εξάλλου, η επίμαχη φωτογραφία που ανέβηκε στο σάιτ του Alpha είχε προκαλέσει την οργή της οικογένειας ενώ κατέβηκε στη συνέχεια.

Ο Κοκκινόπουλος, λοιπόν, μίλησε στην εκπομπή ΜΙΑ, δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι το επεισόδιο δεν αφορά στην υπόθεση, αλλά σε μία ιστορία μητροκτονίας που έγινε στην Ιρλανδία και με στοιχεία ενός μυθιστορήματος που λέγεται «Συλλέκτης».

«Είναι ένας παρανοϊκός που συλλέγει κομμάτια γυναικών για να κάνει την ιδανική γυναίκα... Κάποιος πήρε μια φωτογραφία και αυτοί νόμιζαν πως κάνουμε την υπόθεση της Σαντορίνης. Αυτό είναι όλο. Ασφαλιστικά μέτρα για ανύπαρκτο πράγμα, δεν υπάρχει τέτοιο επεισόδιο. Το θεωρώ χαζό, μια παραπληροφόρηση» δήλωσε χαρακτηριστικά.