Ράδιο Αρβύλα: Η απρόσμενη στάση στις αποχωρήσεις στον ΑΝΤ1

03.03.2015
Θέμα συζήτησης έχουν γίνει οι ξαφνικές αποχωρήσεις στελεχών από τον ΑΝΤ1, μεταξύ αυτών η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Κώστας Τσολάκης.

Οι περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές ασχολήθηκαν με το θέμα, που δεν πέρασε ασχολίαστο ούτε από το Πρωινό, μα ούτε και από τους Ράδιο Αρβύλα. Μάλιστα, οι τελευταίοι κράτησαν μία απρόσμενη στάση, αφού μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής θέλησαν να ευχαριστήσουν τόσο την Γκαγκάκη, όσο και τον Τσολάκη στο Γραφείο Τύπου για όλα αυτά τα χρόνια καλής συνεργασίας που είχαν.

Το λόγο πήρε ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος με το «καλησπέρα» αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις, που έχουν φέρει τα πάνω κάτω στο κανάλι. «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Κατερίνα Γκαγκάκη και τον Κώστα Τσολάκη για όσα έκαναν όλα αυτά τα χρόνια για το “Ράδιο Αρβύλα”. Μπορεί να ήταν η δουλειά τους, αλλά την έκαναν με τέτοιο τρόπο, ώστε δεν ήταν απλά η δουλειά τους. Άνθρωποι που δουλεύουν για εμάς αλλά δεν φαίνονται, εμείς νιώθουμε την ανάγκη να τους ευχαριστήσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά και αρκετά συγκινημένος ο παρουσιαστής.

Και κατέληξε ότι εκτός από την δουλειά, υπάρχουν και οι ανθρώπινες σχέσεις, που «χτίζονται» με τα χρόνια και είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή!