Βόσσου: Οργή και σοκ για το «κόψιμο» της κόρης της στο Voice

03.03.2015
Στο πρώτο Live του “The Voice» είδαμε την κόρη της Σοφίας Βόσσου να συμμετέχει χωρίς επιτυχία στη διαδικασία των blind auditions.

Αν και η νεαρή τραγουδίστρια διαθέτει καλή φωνή, η εμφάνιση της δεν τους τέσσερις coaches, με αποτέλεσμα να μη γυρίσει κανείς την καρέκλα. Και μπορεί η νεαρή Ερασμία Μάνου με ευγένεια να αποδέχτηκε την απόρριψη των κριτών, δε συνέβη το ίδιο με τη διάσημη μαμά της, που τις επόμενες μέρες ξέσπασε εναντίον του show και των τεσσάρων coaches.

Μάλιστα, η Βόσσου άστραψε και βρόντηξε σε συνέντευξή της σε καθημερινή εφημερίδα, αφήνοντας σαφείς αιχμές για την επιτροπή, τα νούμερα τηλεθέασης και το show γενικότερα. «Μήπως τους εκνεύρισε το ότι δεν εμφανίστηκα στα παρασκήνια να αγωνιώ για την κόρη μου την ώρα της οντισιόν, ανεβάζοντας έτσι τα νούμερα τηλεθέασης;» ήταν η πρώτη της αιχμηρή σπόντα.

Και συνέχισε: «Μήπως θέλουν να δείχνουν στον κόσμο πως δεν μεροληπτούν στα παιδιά των καλλιτεχνών, όπως έγινε με τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο; Και μη μου πει κανείς ότι δεν γνώριζαν από πριν πως η Ερασμία είναι κόρη μου. Είμαι χρόνια στην τηλεόραση και ξέρω πώς λειτουργεί»

Η Βόσσου εξηγεί ότι δε συνόδευσε την κόρη της, διότι δεν ανακατεύεται στα επαγγελματικά της, ενώ αποκάλυψε ότι σοκαρίστηκε (;) όταν άκουσε το βίντεο που τραγουδούσε. «Δεν τη συνόδευσα στην οντισιόν, διότι έπρεπε να βρίσκομαι στο θέατρο Βέμπο, στην παράσταση "Πριν το χάραμα". Έτσι κι αλλιώς δεν θα πήγαινα προκειμένου να μην επηρεάσω κανέναν. Άλλωστε δεν ανακατεύομαι στα επαγγελματικά και στις επιλογές της. Όταν μου τηλεφώνησε, λοιπόν, και μου είπε πως τα πήγε χάλια, σοκαρίστηκα. Είδα το βίντεό της τέσσερις φορές, για να είμαι αμερόληπτη. Τραγούδησε πολύ καλά. Αν ήμουν κριτής και άκουγα μια φωνή με τέτοιο ηχόχρωμα, θα γυρνούσα. Δεν μιλάω ως μητέρα της. Μπορώ να έχω άποψη, πιστεύω, μετά από τόσα χρόνια στον χώρο της μουσικής. Όπως και η Ευρυδίκη αλλά και η σπουδαία σοπράνο της όπερας Αλμπίνα Ζαχαριάδου, που ήταν μεταξύ των δεκάδων καλλιτεχνών που της έστειλαν συγχαρητήρια» δήλωσε χαρακτηριστικά.