Ο θρυλικός Τροχός της Τύχης ξαναζωντανεύει με Τζούλια! (pics)

03.03.2015
Ο «Τροχός της Τύχης» με τον Γιώργο Πολυχρονίου υπήρξε από τα θρυλικά παιγνίδια της ελληνικής τηλεόρασης.

Και σύντομα επιστρέφει στις οθόνες μας, μέσα από τη συχνότητα του Star. Μάλιστα, η μεγάλη επιστροφή του Τροχού έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο, αφού μέχρι στιγμής – και σε σύντομο διάστημα – οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν ξεπεράσει τις 5.000!!!

Ποιοι θα είναι, όμως, στο τιμόνι του; Ποιος είναι αυτός που καλείται να σηκώσει το βάρος της διαδοχής του αξεπέραστου Γιώργου Πολυχρονίου; Και ποια θα είναι η σύγχρονη… αντί – Κρίστα; Μετά από πολλά δοκιμαστικά και ανάμεσα σε πολλούς υποψήφιους για τη θέση, ο κύβος ερρίφθη και την παρουσιαστή του αναλαμβάνει ο άγνωστος στο ευρύ κοινό, Πέτρος Πολυχρονίδης.

Από τον Πολυχρονίου στον… Πολυχρονίδη! Τυχαίο; Πάντως, ο γοητευτικός Πέτρος, είναι γνωστός σε όσους ασχολούνται με το αθλητικό ρεπορτάζ, αφού είναι αθλητικογράφος, με επιτυχίες σε ραδιόφωνο και τηλεόραση. Μάλιστα, από τα ρεπορτάζ του κιόλας, ξεχωρίζει για το χιούμορ του.

Και πάμε στην… αντί – Κρίστα, που είναι και η μεγάλη έκπληξη, αφού το ρόλο αυτό αναλαμβάνει η Τζούλια Νόβα! Ω ναι. Το «κορίτσι» του Μάρκου Σεφερλή, σύντομα θα γίνει το κορίτσι του Τροχού της τύχης! Και η παρουσία της στο παιγνίδι αναμένεται να κάνει μεγαλύτερο το ενδιαφέρον.

Η πρεμιέρα θα γίνει σε λίγες μέρες από τώρα.