Έρχεται νέα «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με τον Λάτσιο;

02.03.2015
Μετά την ξαφνική αποχώρηση της Κατερίνας Γκαγκάκη και άλλων σημαντικών στελεχών του ΑΝΤ1, οι φήμες και τα σενάρια για άλλα πρόσωπα του καναλιού δίνουν και παίρνουν.

Από τη Μαρία Χούκλη, η οποία αρρώστησε κι έσπευσαν να πουν ότι έχει προβλήματα με το κανάλι, μέχρι τον Γιάννη Λάτσιο! Μάλιστα, οι τελευταίες αποχωρήσεις της Παρασκευής (27/2) «φούντωσαν» τα σενάρια ότι ο Λάτσιος θα είναι ο επόμενος που θα ανοίξει (ή του… ανοίξουν) την πόρτα της εξόδου.

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ασχολήθηκαν με το θέμα αυτό, όπου ακούστηκε ότι δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να δούμε να αποχωρούν από το κανάλι και άλλα ηχηρά ονόματα! Μάλιστα, για τον Λάτσιο αποκάλυψαν ότι το συμβόλαιο του με τον ΑΝΤ1 έχει λήξει!

«Ο Γιάννης Λάτσιος δεν έχει πλέον συμβόλαιο με το κανάλι. Το συμβόλαιο του έχει λήξει εδώ και μερικούς μήνες. Αυτό αυτομάτως τοποθετεί τα πράγματα κάπως. Έχει μια σύμβαση αορίστου χρόνου. Δεν υπάρχει κάποιο αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας το οποίο αν χρειαστεί θα πρέπει να σπάσει» ανέφερε συνεργάτιδα της Στεφανίδου.

Ωστόσο, η Τατιάνα έσπευσε να εξηγήσει ότι αυτά (δλδ τα συμβόλαια) έχουν κοπεί και μόνο για εξαιρετικές περιπτώσεις γίνεται πλέον στα κανάλια συμβόλαιο. Δε μένει, λοιπόν, να δούμε τι μέλλει γενέσθαι. Αν και μία πιθανή αποχώρηση Λάτσιου φαντάζει δύσκολη και χωρίς λόγο.