Λιάγκας: Απολύθηκε η Γκαγκάκη κι άρχισε τις ειρωνείες!

02.03.2015
Τίποτε δεν αφήνουν να πέσει κάτω εκεί στο Πρωινό και τη Δευτέρα (2/3) ασχολήθηκαν και αυτοί με τις αποχωρήσεις – βόμβα στον ΑΝΤ1, με πρώτη και καλύτερη εκείνη της Κατερίνας Γκαγκάκη.

Ο Γιώργος Λιάγκας, πήρε το λόγο και μίλησε για το «διαζύγιο» της Γκαγκάκη με το κανάλι. «Από ο, τι κατάλαβα ήταν μια κοινή απόφαση του ΑΝΤ1 και δική της. Έχει ήδη στο μυαλό της τα επόμενα σχέδια της και επειδή είναι μια πολύ καλή γυναίκα, σίγουρα θα πετύχει σε ό, τι και αν κάνει. Ξέρω ότι το διαζύγιο αυτό επήλθε μετά από πολύ καλή σχέση και δεν πιστεύω να σταματήσει και η σχέση της Γκαγκάκη με τον ΑΝΤ1 εξ όσων γνωρίζω και μαθαίνω» είπε.

Και κάπου εκεί άρχισε να ειρωνεύεται (με τακτ, η αλήθεια) την πρώην διευθύντρια επικοινωνίας και καλή του φίλη, για το… ψώνιο της με την τηλεόραση. Εξάλλου, η Γκαγκάκη αυτά τα δέκα χρόνια συνεργασίας με τον ΑΝΤ1 πέρασε και μπροστά από τις κάμερες, ως κριτής στο X Factor και στο Your Face Sounds Familiar.

«Το θέμα είναι το εξής τώρα. Αυτό έγινε... Θα συνεχίσει να κάνει τηλεόραση; Όλοι οι παρουσιαστές περαστικοί είμαστε από τα κανάλια, θα μείνουμε, κάποια στιγμή θα φύγουμε. Ήταν στέλεχος βέβαια. Θα συνεχίζει να συνεργάζεται με τον ΑΝΤ1 φαντάζομαι στο κομμάτι της επικοινωνίας το οποίο γνωρίζει. Αυτό έχουν δηλώσει και ο ΑΝΤ1 και εκείνη. Το θέμα είναι, φαντάσου να τη χτυπήσει τώρα άλλο κανάλι για εκπομπή, επιτροπή κλπ» είπε χαρακτηριστικά με μπόλικη δόση ειρωνείας.

Πάντως, η Φαίη Σκορδά ευχαρίστησε δημοσίως την Γκαγκάκη για την ανοιχτή αγκαλιά που τους πρόσφερε, όταν πήγαν στον ΑΝΤ1.