Κυριάκου: Αποκαλύπτει ποια είναι η σχέση της με τη Βανδή!

02.03.2015
Αντίστροφα μετρά η Μαρία Έλενα Κυριάκου για τον ελληνικό τελικό της Γιουροβίζιον. Την ίδια στιγμή, στις τηλεοπτικές οθόνες έχει επιστρέψει ο δεύτερος κύκλος του The Voice, όπου χιλιάδες υποψήφιοι κυνηγούν το όνειρό τους.

Κι επειδή όλο και πυκνώνουν οι φωνές που υποστηρίζουν ότι το εν λόγω show δεν βοηθά τα παιδιά, όπως και οι coaches, έρχεται η Κύπρια τραγουδίστρια να δώσει τη δική της απάντηση. Εξάλλου, ως περσινή νικήτρια με την Δέσποινα Βανδή, είναι η καλύτερη περίπτωση για να τοποθετηθεί επί του θέματος.

«H σχέση μου με την Δέσποινα, όσο περνάει ο καιρός, γίνεται και καλύτερη! Πάντως, βρίσκεται συνέχεια δίπλα μου και παίρνω τις συμβουλές της σε καθετί που κάνω. Θεωρώ πως είναι η πλέον κατάλληλη για να με βοηθήσει σε αυτό τον χώρο. Το τραγούδι, μόλις το τελειώσαμε, το έστειλα αμέσως στη Δέσποινα να το ακούσει και να μου πει την γνώμη της! Πήρα πολλή θετική ενέργεια από αυτήν και την ευχαριστώ θερμά» δήλωσε για τη σχέση της με την πρώην coach της.

Όσο για το αν η νίκη της στο «The Voice» θα τη βοηθήσει στον ελληνικό τελικό της Γιουροβίζιον, είναι αρνητική. «Όχι, δεν το πιστεύω αυτό! Κάθε υποψήφιος έχει τις ίδιες πιθανότητες! Θα παίξει μεγάλο ρόλο η ερμηνεία που θα δώσει ο καθένας μας εκείνο το βράδυ» είπε.

Πηγή: Star