Σπυροπούλου: Ξέσπασε στον Σεφερλή για την αγωγή στον Λιάγκα!

02.03.2015
Μόλις την περασμένη εβδομάδα, κυκλοφόρησε σε Life style περιοδικό μία φωτογραφία, όπου Γιώργος Λιάγκας και Κων/να Σπυροπούλου κουβέντιαζαν σε χαλαρή διάθεση σε καφέ των νοτίων προαστίων.

Και πιστέψαμε όλοι ότι η τυχαία αυτή συνάντηση με μάρτυρα τον… παπαράτσι, ήταν και το τέλος της κόντρας τους, που κορυφώθηκε με την αγωγή της νεαρής παρουσιάστριας. Ωστόσο, η Σπυροπούλου το πρωί της Δευτέρας (2/3) ήταν καλεσμένη του Μάρκου Σεφερλή και ανέτρεψε όσα πιστέψαμε πριν λίγες μέρες.

Όχι μόνο δεν τα βρήκε με τον Λιάγκα, αλλά το girl είχε κι ένα ξέσπασμα στον «αέρα» του Mega με ΜΙΑ, υπερασπιζόμενη την απόφαση της να του κάνει αγωγή πολλών χιλιάδων ευρώ!

«Όταν υπάρχει μια οικογένεια από πίσω και αγαπημένα πρόσωπα και θίγεται η υπόληψη σου κάτι πρέπει να κάνεις. Η αγωγή έγινε 3 χρόνια μετά τα όσα έχουν ειπωθεί για εμένα», είπε αρχικά. Και πρόσθεσε: «Με αφορά ό, τι λέγεται και έχει επίπτωση στην οικογένειά μου και στη ζωή μου. Δεν με νοιάζει αν με πουν κακή παρουσιάστρια, κακοντυμένη. Έχω επιλέξει μια δουλειά και είμαι έτοιμη για κριτική πάνω σε αυτήν όχι για τη ζωή μου. Αυτά που έχουν πει ότι είμαι ένα κοριτσάκι που... Με ενόχλησε πολύ. Δεν πληρώνομαι από κάποιον για υπηρεσίες, αλλά για τη δουλειά μου».

Όσο για τη συνάντηση στη Βουλιαγμένη με τον Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά και αν άλλαξε κάτι από εκείνη τη μέρα, το ξεκαθάρισε, δεν άλλαξε γνώμη! «Δεν μου ζήτησε συγγνώμη ο Γιώργος. Μου είπε κάποια πράγματα, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Δεν μου είπε ότι του ξέφυγαν αυτά που είπε... Μου αρέσουν οι άνθρωποι που αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και ξέρουν να λένε συγγνώμη» είπε για τον… αμετανόητο Λιάγκα!