Σκόρδου: «Κατέρρευσε» στην επανεμφάνιση της μετά από χρόνια!

02.03.2015
Την Μαίρη Σκόρδου την γνωρίσαμε το 2001, μέσα από τη συμμετοχή της στο Big Brother. Και μπορεί η εκρηκτική ξανθιά παίκτρια με το πλούσιο μπούστο να αποχώρησε μόλις στο δεύτερο Live του πρώτου ριάλιτι στην Ελλάδα, όμως για πολύ καιρό απασχόλησε τα φώτα της δημοσιότητας.

Εξάλλου, ήταν από τα πιο πολυσυζητημένα άτομα, ενώ οι γνώμες για εκείνη διίσταντο. Η Σκόρδου είδε τις μετοχές της να ανεβαίνουν και το όνομα της να πουλά τρελά, ενώ δοκιμάστηκε σε διάφορα πράγματα, φτάνοντας να τη δούμε με στήλη ακόμη και στον Πρωινό Καφέ της Ελένης Μενεγάκη.

Ξαφνικά τα φώτα της δημοσιότητας έσβησαν, μετά από δική της επιλογή, αφού αποφάσισε να αποτραβηχτεί από αυτά. Χρόνια μετά και η Σκόρδου πήγε καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, όπου μίλησε για την περίοδο εκείνη της ζωής της.

«Κάποια στιγμή είχα μια πολύ μεγάλη πικρία. Έλεγα «τι ήθελα να και μπήκα στο παιχνίδι», από τη μία μου άρεσε, από την άλλη καθόμουν και έκλαιγα. Τη μία μου έλεγαν τα πιο ωραία πράγματα που μπορούσα να ακούσω και την άλλη πράγματα που...» είπε και λύγισε στον «αέρα» της εκπομπής.

«Κάποια πράγματα που ειπώθηκαν δε μου ταίριαζαν. Εμείς δε γνωρίζαμε τι θα συμβεί. Εγώ πήγα σε ένα παιχνίδι που γινόταν στην τηλεόραση. Ένα απλό παιχνίδι. Δεν ήξερα ότι αυτό θα μου άλλαζε όλη τη ζωή. Δεν ήμουν έτοιμη για κάτι τόσο δυνατό και δεν υπήρχε κανείς να προστατεύσει τη Μαίρη. Οποιοδήποτε ήθελε δημοσιότητα έβγαινε και έλεγα κάτι κακό για εμένα. Κάποιες στιγμές ήθελα να είναι η ζωή μου πιο απλή. Να μην χρειάζεται να λογοδοτώ, αν είμαι καλή ή δεν είμαι» συνέχισε να λέει.

Και ξέσπασε με τα σχόλια που ακούγονταν και που την έκαναν να πάρει την απόφαση να εγκαταλείψει τα πάντα. «Κάποια στιγμή αηδίασα γιατί λέω αυτό το πράγμα που υπάρχει γύρω μου και αυτό το φτηνό που προσπαθούν να μου κολλήσουν, δεν μου πάει. Δεν είμαι εγώ. Εγώ έχω παλέψει στη ζωή μου για να με βγάλει κάποιος ότι είμαι λίγη. Έχω μάθει να στηρίζομαι στα δικά μου χέρια και δεν μπορεί κάποιος να μου πει ότι είμαι απλά μια γκόμενα. Η θα έπρεπε να κάνω εξώδικα και αγωγές σε όλους ώστε να κλείσω τα στόματα τους, με ωραίο τρόπο και τώρα να έχω και μία περιουσία, γιατί ήταν πολλά αυτά που είχαν ειπωθεί και από την άλλη λέω δεν πειράζει... σπίτι μου! Δε θέλω κανέναν. Δεν μπορούσα άλλο. Δεν τους ήθελα άλλο».