Χαμός στο DWTS: Ίντριγκες & κόντρες αναστατώνουν το show

21.11.2014
Λένε ότι η μουσική, άρα και ο χορός εξημερώνει τα πάθη, αλλά φευ αυτό φαίνεται ότι δεν ισχύει στην περίπτωση του Dancing with the stars. Χαμός, σου λέει, γίνεται στο show του ΑΝΤ1 και τα όσα συμβαίνουν στον πέμπτο κύκλο προκαλούν πονοκέφαλο στους ανθρώπους του καναλιού.

Γιατί μπορεί πολλοί κριτικοί, άπλοι άνθρωποι και η Ευγενία Μανωλίδου να λένε ότι φέτος οι stars δεν είναι και τόσο... star, όμως ετούτοι φαίνεται ότι έχουν συμπεριφορά φτασμένου και κακότροπου σταρ!Οι ίντριγκες, οι κόντρες, οι βεντετισμοί και οι παραξενιές έχουν δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα, που όσο περνάνε οι μέρες γίνεται χειρότερα. Και αλί, αλί και τρισαλί για τους χορευτές είναι εκείνοι που δέχονται και... ανέχονται τις παραξενιές των – σώνει και ντε – stars.

Βουίζει, σου λέει, ο τόπος για τα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες του show, όπου θέλουν αρκετούς από τους συμμετέχοντες να είναι δυσαρεστημένοι από τους χορευτές! Η αρχή έγινε με τον παρτενέρ της Νίκης Κάρτσωνα, ο οποίος όπως ανακοίνωσε στο τελευταίο live η Δούκισσα Νομικού αποχώρησε για... προσωπικούς λόγους! Εδώ, οργιάζουν οι φήμες ότι η Κάρτσωνα ήταν τόσο παρμένη, που άσκησε βετο στην παραγωγή: Ή εκείνος ή εγώ. Κι έμεινε εκείνη ως μεγάλη... σταρ!

Και η άλλη η σταρ, η... χολιγουντιανή Χριστίνα Αλούπη είχε θέματα με τον Ιταλό παρτενέρ της τον οποίο ήθελε να αλλάξει. Τελικά, το κοινό... άλλαξε την ίδια, δείχνοντας της την πόρτα της εξόδου.

Και δεν τελειώνουν εδώ οι ίντριγκες. Και η Νικολέττα Καρρά έχει προβλήματα με τον παρτενέρ της, τον οποίο άρχισε στις... μπουνιές στο Live της Κυριακής. Και μάλλον εκτονώθηκε κάπως η κατάσταση με τη σέξι ηθοποιό να δίνει κι άλλη ευκαιρία στη συνεργασία τους.

Και ναι έχουμε και συνέχεια. Σου λέει, ο Θάνος Πετρέλης και – άκουσον άκουσον – η Μορφούλα Ντώνα έχουν πολλές απαιτήσεις και είναι να απορείς από πού προκύπτουν αυτές, αφού σταρούμπες δεν τους λες.

Αλλά εντάξει, στο DWTS «γεννήθηκε» ένας μεγάλος έρωτας, ανάμεσα στον Θεοχάρη Ιωαννίδη και τη ντάμα του. Πολλοί δεν έχουν δει με καλό μάτι το love story, ενώ η τελευταία δήλωση του ηθοποιού ότι η σχέση τους μπορεί να είναι και... μιντιακό παιγνίδι, έρχεται να επιβεβαιώσει εκείνους που από την αρχή έλεγαν ότι γίνονται τα πάντα όλα για την εύνοια του κόσμου!