Ελένη - Σπυροπούλου στο πλευρό του Κοντομηνά

13.01.2014
Στο πλευρό του Δημήτρη Κοντομηνά βρέθηκε από την πρώτη στιγμή η Ελένη Μενεγάκη και με τον σύντροφό της Ματέο Παντζόπουλο τον επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Μαζί με το ζεύγος, τον καναλάρχη επισκέφτηκε και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία πλέον πηγαίνει... σετάκι. Εξάλλου, οι τρεις παραπάνω έχουν στενές φιλικές σχέσεις με τον ιδιοκτήτη του Alpha, αφού τα τελευταία δύο καλοκαίρια έχουν απολαύσει μαζί κρουαζιέρες στα νησιά, ενώ το πρόσφατο ταξίδι τους στις Μαλδίβες τα Χριστούγεννα, ακόμη συζητείται.

Η τηλεοπτική κάμερα του Star «τσάκωσε» την Ελένη να βγαίνει από το νοσοκομείο αγκαζέ με τον Ματέο, χωρίς να έχουν διάθεση για κάποια δήλωση, ενώ τούς έβλεπες ότι ήταν αγχωμένοι. Από πίσω και η Σπυροπούλου, που επίσης έδειχνε προβληματισμένη, ενώ εκείνη αποχώρηση μόνη με το αυτοκίνητό της. Έχουμε, δε, να παρατηρήσουμε ότι η Μενεγάκη ακόμη και σε επίσκεψη της σε νοσοκομείο προσέχει την εμφάνιση της, όπου πήγε να δει τον ασθενή, φορώντας λευκό παλτό και γόβες, με μαλλί κομμωτηρίου.

Η Σπυροπούλου, από την άλλη, ήτο ατημέλητη. Μαλλί απεριποίητο, απλά ρούχα, καθημερινά, καμία σχέση με το υπέρλαμπρο Λενιώ. Κατά τα άλλα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δύο παρουσιάστριες του Alpha βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό του αφεντικού τους, που εκτός από το πρόβλημα υγείας, αντιμετωπίζει και σοβαρά προβλήματα με την δικαιοσύνη.