Ρέμος σε Βανδή: «Είσαι άνεργη & σε διώχνουν από τα μαγαζιά»

13.01.2014
Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε το πρώτο επεισόδιο του «The Voice», ενώ για πρώτη φορά την παράσταση έκλεψαν θετικά οι τέσσερις κριτές.

Αντώνης Ρεμος, Δέσποινα Βανδή, Μιχάλης από τους Stavento και Μελίνα Ασλανίδου ενθουσίασαν με την παρουσία τους το κοινό και όχι άδικα. Ωστόσο, αυτός που έκλεψε λίγο παραπάνω την παράσταση ήταν ο Ρέμος, που δεν άφησε σε χλωρό κλαρί κυρίως την Βανδή.

Από κοντά και ο Μιχάλης, που ειδικά στα πειράγματα στην Βανδή, ο Ρέμος έλυνε και ο Stavento έδενε. Κι εκείνη, όμως, δεχόταν τα όσα της έλεγαν, ενώ ετοιμόλογη καθώς είναι, είχε την πληρωμένη απάντηση. Ρέμος και Stavento την «έκραξαν» για το κολάν της, ενώ ωραίες στιγμές είχαμε όταν οι τέσσερις τους προσπαθώντας να διεκδικήσουν έναν διαγωνιζόμενο, άρχισαν τα… «επιχειρήματα» τους.

«Αν επιλέξεις τον Ρέμο την έκατσες. Από αγγλικά τραγούδια ξέρει μέχρι ...Φρανκ στην Άρτα. Αυτό έχει τραγουδήσει μόνο», είπε η Βανδή, για να έρθει η πληρωμένη απάντηση από τον Ρέμο: «Η Δέσποινα είναι άνεργη! Σε όπου κέντρο πηγαίνει, την διώχνουν».

Η Βανδή αντέδρασε με χιούμορ, λέγοντας ότι φεύγει από μόνη της, ενώ χρησιμοποιώντας τη θρυλική ατάκα τον... απείλησε: «Αντωνάκη μου το καπελάκι μου και φεύγω».