Το «κόλλημα» του Λιάγκα με Πάολα & η νέα επίθεση

13.01.2014
Συνέχεια στην ιστορία με την Πάολα και την εμφάνιση της κόρης της στο κέντρο, όπου τραγουδά, δίνει ο Γιώργος Λιάγκας.

Φαίνεται ότι του παρουσιαστή του «έκατσε» βαριά η εμφάνιση της μικρής να χορεύει στην πίστα, όπου την ώρα εκείνη τραγουδούσε η μαμά της και είπε να δώσει συνέχεια. Μέσα από το editorial του στην εφημερίδα, όπου εργάζεται, κάνει νέα επίθεση στη μάνα Πάολα, διότι σου λέει, εκφράζει τις αγωνίες του(!) ως πατέρας.

«Έβλεπα προχθές μια εικόνα που μου έκανε αλγηνή εντύπωση. Εντεκάχρονο παιδί να λικνίζεται υπό τους ήχους του τσιφτετελιού στις 3 τα ξημερώματα σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Εμένα δεν μου ταιριάζει αισθητικά -και αυτό δεν σημαίνει ότι επειδή εμένα δεν μου αρέσει, δεν είναι και σωστό- η εικόνα όλων όσοι συνωστίζονται στις πίστες νυχτερινών μαγαζιών και ιδροκοπημένοι και ημιμεθυσμένοι χορεύουν ο ένας κυριολεκτικά πάνω στον άλλο προσπαθώντας να βγάλουν φωτογραφία με τον καλλιτέχνη. Αντιλαμβάνομαι όμως ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκτονωθεί όπως επιθυμεί και να διασκεδάσει με όποιον τρόπο θέλει στο βαθμό που δεν κάνει κάτι παράνομο», γράφει.

Και συνεχίζει, χωρίς να αναφέρει το όνομα της τραγουδίστριας: «Το πρόβλημα είναι τι γίνεται όταν το δικό σου τρόπο διασκέδασης τον επιβάλλεις σχεδόν στο ανήλικο παιδί σου. Και δεν είναι θέμα αν το ρώτησε, γιατί τι θα πει το παιδί αν βλέπει εσένα να το κάνεις. Αυτό είναι για εκείνο φυσιολογικό. Το θέμα είναι αν αντιλαμβάνεσαι εσύ την ευθύνη που έχεις για το σωστό μεγάλωμά του. Νόμοι νομίζω υπάρχουν. Και πέραν των νόμων, η εικόνα ανήλικων παιδιών στα μπουζούκια θα έπρεπε να μας προβληματίσει. Το περιβάλλον, η κάπνα, ο ήχος, η κατάσταση των γύρω, το φλερτ και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, τέλεια πιθανόν για κάποιον μεγαλύτερο, δεν νομίζω να είναι περιβάλλον στο οποίο πρέπει να εκθέτουμε το ανήλικο παιδί μας».

Και καταλήγει: «Ούτε ηθικολόγος είμαι ούτε κήνσορας, ούτε καλός γονιός προσπαθώ να το παίξω. Ίσα ίσα, στην καθημερινότητά μου και εγώ ανακαλύπτω λάθη που κάνω ή λέω στο Γιάννη. Απλά, να, επειδή και πάλι θα πω ότι το μεγάλωμα ενός παιδιού είναι ό,τι πιο σοβαρό μπορεί να κάνει κάποιος στη ζωή του, απλά προβληματίζομαι για το μέλλον της σημερινής γενιάς των νέων και για το πώς θα απαγκιστρωθούν από τα λάθη και τις αγκυλώσεις της δικιάς μας».

Πηγή: Real news