Χαμός στο Πρωινό με Λιάγκα - Σάσα: "Τους γλύφεις"

02.01.2014
Ωραιότατα μπήκε η νέα χρονιά στο Πρωινότου ΑΝΤ1, αφού μετο "καλημέρα" του 2014 είχαμε κόντρα ανάμεσα σε Γιώργο Λιάγκαμε Σάσα Σταμάτη.

Τι κόντρα; Ο κακός χαμός έγινε το πρωί της Πέμπτης και άμα τους άφηνες λίγο ακόμη, θα έβγαζαν στη φόρα πολλά... άπλυτα τους. Πάντως, όση ώρα κράτησε ο χαμός, προλάβαμε και μάθαμε ότι η Σάσα η Σταμάτη όσους κράζει στην εκπομπή, όταν τους συναντά έξω, πάει και τους... γλύφει, ενώ ο Λιάγκας είχε μεγάλη κόντρα με το Νίκο Μουτσινά.

Το "μπουρλότο" στο Πρωινό το έβαλε η Ζέτα η Μακρυπούλια, με μία αποκάλυψη της για την Σταμάτη, που ουκ ολίγες φορές την έχει "κράξει" από την εκπομπή. Η παρουσιάστρια/ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε: «Μπορεί να έκανα π.χ. δηλώσεις και να φαινόταν ότι μασούσα τσίχλα και την άλλη μέρα γινόταν χαμός. Ας πούμε, η Σάσα Σταμάτη εμένα με έχει κατακράξει εβδομήντα χιλιάδες φορές! Έρχεται στο θέατρο και μου συμπεριφέρεται λες και είμαστε κολλητές. Οπότε καταλαβαίνεις ότι όλο αυτό γίνεται για κάποιο λόγο. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να λένε για σένα πράγματα στην τηλεόραση και όταν σε συναντούν είναι σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Άρα, υπάρχει όλο αυτό το πράγμα στην τηλεόραση γιατί κάτι εξυπηρετεί, είναι η δουλειά του άλλου και το σέβομαι και το καταλαβαίνω και δεν δίνω άλλη βάση».

Μόλις τελείωσε το βίντεο, το λόγο πήρε ο Λιάγκας, που τα "έχωσε" στη Σταμάτη. «Επιτέλους, πρώτη φορά ένας άνθρωπος στη λέει! Αυτό που κάνεις εδώ είναι ένας ρόλος και επί της ουσίας κράζεις τους πάντες και μετά πας στα καμαρίνια και λες "γεια σου Ζετούλα" κλπ. Εγώ, με δύο τρεις ανθρώπους που έχω πει αρνητική γνώμη, άμα τους δω έξω δεν θα πάω να τους μιλήσω. Εσύ πας και τους γλείφεις»! της την είπε "στεγνά" κάνοντας έξαλλη την πανελίστρια, που είπε ότι ο μόνος ρόλος που κάνει, είναι ο εαυτός της(!!!)

Και ο παρουσιαστής επιμένοντας στην άποψη του, έφερε ως παράδειγμα τον ίδιο και μία άγνωστη κόντρα που είχε με το Νίκο Μουτσινά, όπου... χάρακας ο Λιάγκας, κράτησε χαρακτήρα.

«Εκτιμώ πάρα πολύ το ταλέντο του Μουτσινά, μου αρέσει πάρα πολύ και στο θέατρο και τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε μια πάρα πολύ καλή σχέση. Δεν με πειράζει το χιούμορ που μου κάνει, θεωρώ όμως ότι την πρώτη χρονιά στους Δέστε Τους έλεγε πράγματα λανθασμένα. Έβγαινε και έλεγε "Κύριε Μπούτο δεν βλέπετε τι λέει ο Λιάγκας;". Εγώ χέστ..., θα ξαναβρώ δουλειά. Οι εξήντα άνθρωποι που δουλεύουν μαζί με μένα, με ποια λογική να βγαίνει κάποιος και να λέει κόψτε μια εκπομπή. Ήταν λάθος του και του το είπα και το έχει διορθώσει. Εγώ λοιπόν τότε, τον έβλεπα έξω τον Μουτσινά και δεν του μίλαγα.», αποκάλυψε.