Χατζηβασιλείου: Είναι στημένη η εκπομπή της; Τι απαντά η ίδια

02.01.2014
Όλα αυτά τα χρόνια πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί για το "Πακέτο", αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που κατά καιρούς υποστηρίζουν ότι οι ιστορίες είναι στημένες;

Σε όλα αυτά απαντά η ίδια η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο TV Έθνος. «Εγώ το θεωρώ χαζό να το ακούω μετά από τόσα χρόνια! Δεν έχει υπάρξει ποτέ μια ιστορία στημένη, όλο αυτό διάστημα. Η διαδικασία είναι αδιάβλητη. Οι άνθρωποι κάθονται πίσω με τα ακουστικά τους. Παλιά όταν ήταν μεγαλύτερο το στούντιο το δείχναμε, με το που αλλάξαμε πλατό το κόψαμε. Αλλά φέτος επειδή επέμενα, στριμώξαμε πάλι μια κάμερα για να βλέπει και ο θεατής πως ο κόσμος που περιμένει δεν έχει ιδέα", δηλώνει κατηγορηματικά.

Η παρουσιάστρια δηλώνει επίσης ότι το "Πακέτο" είναι για εκείνη... ψυχανάλυση. «Είναι μια ψυχανάλυση για μένα. Με το να πρέπει να κοιτάζω βαθιά στη ψυχή των άλλων, έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος. Με έμαθε πώς να σκέφτομαι πιο πολύ τους άλλους και σαφώς αυτό σε κάνει καλύτερο άνθρωπο από μόνο του. Όταν έρχεσαι τόσο κοντά στα προβλήματα των άλλων αυτό σε κάνει λιγότερο εγωιστή» τόνισε χαρακτηριστικά.